Kebob Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Nie dawno bylem zmuszony wymienić mojego Radosława 9500 non-pro 64MB GF FX 5600 Ultra 256MB DDR. Na początku wydawało mi ,ze to będzie lepsza karta od swojej poprzedniczki,ale dzisiaj zrobiłem 3dMarka01 i miałem tylko 7832 ,a a na Radziu miałem (przed odblokowaniem dodatkowych 4 potoków) 8381 i (po odblokowaniu tych 4 dodatkowych potoków) 9308 (kompa taki sam- taki jak w podpisie) :? Tak więc różnica jest i to spora. A dal porownania mój qmpel ma gf3 (nie znam dokładnego modelu) i antka 1000 i 512 DDR i ma 6202. A więc co w takiej sytuacji mam zrobić :? A jaką kartę wy byście polecali ?? pozdro kebob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Nie przejmuj sie ze na FX masz malo - na radku tez miales malo. Ogolnie to masz starasznie zawalony system i jakies przeterminowane drivery, bo te winiki sa BARDZO slabe...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Nie no lol, chcesz sie zamienic na mojego mx :lol: ? bo wyciagam tak podobnie w 3d marku :lol: A tak w ogole to obowiazkowo reinstal windy, nowe stery itp. GeForcik musi miec swierzutkie podloze do pracy :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...