ThRuSt Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 sprzedaje 2 kompa: plyte glowna - Gigabyte GA-6BXE Procesor - Pentium III 550MHZ Pamiec Ram - 192MB RAM Karta muzyczna - Forte Media Karta graficzna - Creative RivaTNT2 M64 Obudowa ATX 230W za 380zł natomiast kupuje: plyte glowna - Gigabyte GA-6OXT Procesor - Celeron Tualatin 1.2Ghz Pamiec Ram - 256MB ram (niby 512 ale dziala na 256 jakas dziwna pamiec made in china brr- sprawdana na 3 plytach i to samo!!) za 400zł oplaca sie taki interes????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 wg mnie sie oplaca ten celek ma duuuzo wiekszego powera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 ten RAM tylko troche zle wyglada, [ciach!]niety jakis czy co... bylbym ostrozny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Kostka dwustronna i tyle , plyta stara nie wykrywa drugiej strony. Ja bym zamienil (lub ofkoz koska uszkodzona) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 ten ram jakis nie wypal wlasnie, bo sprawdzalismy na 3 plytach glownych jednej starej na BXie, drugiej nowej i815 i tej gigabycie tez i815 (to sa najnowsze plyty pod socket 378 obslugujacego tualatin) i wykrywalo 256. Ale mi sie zdaje ze to jakies oszukane pamieci bo jak sama produkcja "Made In China" nam juz duzo mówi, tyle ze w sklepie tzw TPC tez sa uszusci oni twierdza wlasnie ze dziala ta pamiec i wmawiaja ze qmpel ma starego biosa na plycie (ma najnowszego) a sami nie udowodnili w sklepie, tylko powiedzieli ze RAM idzie do serwisu!!! co za LOLe oszusci i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 chyba sie oplaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Cytat Kostka dwustronna i tyle , plyta stara nie wykrywa drugiej strony. Ja bym zamienil (lub ofkoz koska uszkodzona) jak wyżej mimo to IMO sie opłaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NetMan. Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Moim zdaniem się opłaca, sam mam Tualatina i jestem zadowolony ;]. A Celek z jakiej serii ? Moze SL68P? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Cytat Moim zdaniem się opłaca, sam mam Tualatina i jestem zadowolony ;]. A Celek z jakiej serii ? Moze SL68P? dokladnie nie wiem, ale kreci sie na tej plycie z 1.2@1.5Ghz - poszlo by wiecej jakby byla funkcja na plycie glownej podnoszenia napiecia, ale nie ma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 pewnie ze sie oplaca... brac ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Cytat ten ram jakis nie wypal wlasnie, bo sprawdzalismy na 3 plytach glownych jednej starej na BXie, drugiej nowej i815 i tej gigabycie tez i815 (to sa najnowsze plyty pod socket 378 obslugujacego tualatin) i wykrywalo 256. Ale mi sie zdaje ze to jakies oszukane pamieci bo jak sama produkcja "Made In China" nam juz duzo mówi, tyle ze w sklepie tzw TPC tez sa uszusci oni twierdza wlasnie ze dziala ta pamiec i wmawiaja ze qmpel ma starego biosa na plycie (ma najnowszego) a sami nie udowodnili w sklepie, tylko powiedzieli ze RAM idzie do serwisu!!! co za LOLe oszusci i tyle Z tym Made in China to niekoniecznie - obecnie na duzej ilosci towarow z Tajwanu pisze sie Made in China co ma za zadanie udobruchac troche panow z ChRL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 zmieniaj bo 1.2 GHz tulipana przegoni spokojnie p3 550, ni o ramu więcej. płyta nie obsługuje 2 stronnych ale nic tam, 256 też lepiej niż masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Cytat Kostka dwustronna i tyle , plyta stara nie wykrywa drugiej strony. Ja bym zamienil (lub ofkoz koska uszkodzona) Guzik prawda! Jest dokladnie na odwrot. Stare plyty maja problemy z kosciami jednostronnymi o pojemnosci wiekszej niz 128MB. Dlatego tez w niektorych sklepach sprzedaja znacznie drozej kosci dwustronne za wyzsza cene. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...