kluho Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 wgrywalem juz duzo biosow a takze zwarlem mostek L1 (caly) i nadal nie mam mozliwosc podkrecenia mnoznikiem .fsb chodzi mi bez problemu mam durnia 600 i przy 800 winda xp sie zaczyna krzaczyc:( dzieki za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 polacz mostki L7 aby zwiekszyc napiecie an duronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 W ECSach "nie siedzę" ale zdawa mi się, że zmianą biosu nie osiągniesz możliwości zmiany mnożnika. Wiem natomiast, że jest hardwareowy mod polegający na dolutowaniu do odpowiednich nóżek socketa drucików zakończonych dipami... ale to już temat dla zaawansowanych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 poszukaj na necie - mozna laczyc jakies mostki zeby uzyskac inne mnozniki - z tego co kojaze w duronie 600 mozna zmienic tylko na bardzo wysokie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Ja sie podepne i zapytam czy ktos mial do czynienia z biosem 3.2C do ECS K7VZA v3.0 http://www.tweakpc.de/hardware/tests/mb/el...ecs_k7vza_3.htm Bo nie lapie niemieckiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluho Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 polacz mostki L7 aby zwiekszyc napiecie an duronieale to nic nie daje :( przynajmniek w moim przpadku poszukaj na necie - mozna laczyc jakies mostki zeby uzyskac inne mnozniki - z tego co kojaze w duronie 600 mozna zmienic tylko na bardzo wysokietak ale musze ustawic wszyskie l3,l4,l6 na odpowiedni mnoznik???? jak tak to odpadam bo nie chce uzywac kwasu do takich rzeczy !! czba ze jest inny sposob??? dzieki za odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 na k7s5a nie da się w żaden sposób zmienić mnożnika z poziomu biosu, i żaden chepo ani honey X temu nie zaradzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...