lewy Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Wreszcie wymienię sobie moją komórkę-cegłe ericssona A2618s!!!!!!!!!!! Przeszedłem się dzisiaj do stoisk ery,idei i plus'a , i na oku mam narazie 2 aparaty : -Motorole 722i -Siemens s55 Bardzo podoba mi sie motorola,ale sprzedawca mówił mi że ekran jest bardzo podatny na porysowanie(od samego otwierania i zamykania klapki) i w ogóle na inne zniszczenia. Pozatym mówił że s55 jest dużo lepsza. Który znich wybrać ??? A może jakiś inny (byle tani!) Czy szybka motoroli naprawde się tak łatwo rysuje?(podobno po roku jest już zwykle widocznie porysowana u przeciętnego użykownika) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Kup se nokie 6310i :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Aile ona teraz kosztuje ? (w erze na jednych z niższych taryf) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 wg. mnie nokie to najporzadniejsze aparaty, solidne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 co do motoroli - mam t720i - aparat ogolnie spox - NIE zauwazylem aby cos sie rysowalo czy cos - jest za to inny problem - telefon jest po porstu nie szczelny !! - jako ze nosze go w plecaku (pelno w nim smieci) to pod szybke dostalo sie kupe smieci (pomiedzy ekranem a szybka) - jest to troche irytujace (widoczne to jest praktycznie tylko w telefonach z kolorowymi wyswietlaczami ... moja mama ma nokie 6610 - polecam bardzo :) - gdybym dzis kupowal wybralbym nokie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Przede wszystkim musisz sie zastanowić do czego ma służyć Ci telefon. Czy zalezy Ci na kolorowym wyświetlaczu, polfonii, Javie, czy też raczej na długo trzymającej baterii, niezawdoności, itd. Jeśli to pierwsze, to również zwróć uwage na baterię, żebyś nie ładował codziennie. choć oczywiście kolorowy wyświetlacz zżera dużo prądu. Co do wariantu pierwszego, to możesz wybrać: Siemensa S55, Nokię 6610, Siemensa M55, ale to już zależy od cen w salonie(oczywiście nie będziesz niezadowolony z innych modeli, te są przykładowe). A co do wariantu drugiego to tak jak powiedział poprzednik: Nokia 6310i. Solidny, wygodny w dłoni(choć nie taki malutki), bateria trzyma bardzo długo, wyraźny wyświetlacz, itd. Wybór należy do Ciebie, ale nie sugeruj się jedynie marką tak jak w temacie postu, patrz na możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 co do motoroli - mam t720i - aparat ogolnie spox - NIE zauwazylem aby cos sie rysowalo czy cos - jest za to inny problem - telefon jest po porstu nie szczelny !! - jako ze nosze go w plecaku (pelno w nim smieci) to pod szybke dostalo sie kupe smieci (pomiedzy ekranem a szybka) - jest to troche irytujace (widoczne to jest praktycznie tylko w telefonach z kolorowymi wyswietlaczami ... moja mama ma nokie 6610 - polecam bardzo :) - gdybym dzis kupowal wybralbym nokie ... w domu mam 6610, 6310i, motke 722i i sendo :)dla kazdego cos dobrego :) Motorolla ma taka sobie baterie i pamiec na appz i gry jest mala, bo mozna zmiescic tylko jedna gre (gry sa 2-3 razy wieksze niz dla 6610). rysowania i nieszczelnosci nie zauwazylem. Poskuny jest sposob laczenia z PC, bo trzeba bawic sie w rejestrach. jak ktos mial wczesniej jakas nokie to musi siemenu uczyc od nowa i czesc opcji jest paskudnie pochowana. duzy i czytelny ekran. malo softu w javie. zdjecia paskudne i nie ma mozliwosci skopiowania ich na pc. obie nokie sa great. 6310i podoba mi sie za ekstra baterie (trzyma ~10-14 dni przy duzym "przebiegu"), trwalosc i jak w kazdej nokii latwosc obslugi. Ekrean jest bardzo czytelny. niesamowita latwosc podlaczenia do PC za pomoca irdy: sainstalowac soft i wlaczyc irde i robta co chceta :) duz dostepnosc midletow. 6610: glowna zaleta to radio, duza kolekcja gier i programow, dodatkowo wchodzi ich cale mnostwo. Bateria jest niezla, bo trzyma 3-4 dni przy graniu i sluchaniu radia na wykladach. wyswietlacz jest sredni, malo czytelny w pelnym sloncu. niesamowita latwosc podlaczenia do PC za pomoca irdy: sainstalowac soft i wlaczyc irde i robta co chceta :) wybrac musisz sam, osobiscie terazbym kupil ngage z empiku za 1555 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Motorole chciałbym tylko ze względu na wygląd - bardzo mi się podobają komórki z klapkami . I pewnie bym wziął ją odręki gdyby nie to że sprzedawca powiedział że szybka jest bardzo podatna na porysowanie od samego tylko otwierania/zamykania klapki(czy to prawda?).Pozatym kieruje się przedewszytkim wielkością - jeżeli mam trzymać komurke w kieszeni to musi być mała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Ja tam bym nie wierzył slepo sprzedawcy, bo to jakiś kicior z tym rysowaniem od zamykania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Motorole chciałbym tylko ze względu na wygląd - bardzo mi się podobają komórki z klapkami . I pewnie bym wziął ją odręki gdyby nie to że sprzedawca powiedział że szybka jest bardzo podatna na porysowanie od samego tylko otwierania/zamykania klapki(czy to prawda?). przeczytaj co wyzej o motce napisalem. mam telefon od czerwca i nie ma na nim sladow rys. jezeli telefon ma byc maly to nokia 6610 z dwoch powodow: jest mniejsza jest sporo lzejsza (85g vs 110g) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 nowego Samsunga C100 proponuje..sam mam taka od 2 m-cy i jest spoko...kolor, java, polifonia..srebrna wiec elegancka...mala,plaska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 czlowieku jestes z wawy to sie przejdz/przejedz na wolumen i sobie kup aparacik + pop'a/taktak'a/simplus'a, ( oczywiscie nie polecam kupowania telefonow w takich miejscach ;) ) a w wyborze telefonu powina Ci wystarczyc ta stronka www.telefonia.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 czlowieku jestes z wawy to sie przejdz/przejedz na wolumen i sobie kup aparacik + pop'a/taktak'a/simplus'a, ( oczywiscie nie polecam kupowania telefonow w takich miejscach ;) ) a w wyborze telefonu powina Ci wystarczyc ta stronka www.telefonia.wp.pl Nie kupuję żeczy kradzionych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...