akslow Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Kumpel zakupil Radeona 8500 wczesniej mial 9000 pro. I wystepuje nastepujacy problem mianowicie podczas ladowania poziomu gier monitor sie wylacza. Z tego co zauwazylem chodzi tylko pierwszy test 3dmarka 2001 z samochodami na low na high tez minitor gasnie. Co moze byc tego powodem? Czy moze byc to spowodowane brakiem reinstalacji systemu po zamianie karty? U mnie karta chodzi bez zarzutu. A u niego wszystko na ustawieniach domyslnych nawet procesor chodzi na 1700+ karta z domyslnych 275/275 na 250/250 i tez nie chodzi karta sie wiesza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 jaki monit ?? moze z odswierzaniem nie wyrabia , może zasiłka Czy moze byc to spowodowane brakiem reinstalacji systemu po zamianie karty? może... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryoga Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 uzyj jakiegos refresh locka (np z pakietu deriverow omega) i poustawiaj bezpieczne odswiezania dla kazdej rozdzielczosci dla tego monitora, bo chyba gdzies jest za wysoka i wysiada, nio chyba ze to zasilka, jaka jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 ja bym zrobil reinstalke... ostatnio na moim radku cos takiego sie dzialo... gram sobie w gre a tu wylancza mi monitor... wszystko inne dzialalo tylko nie monit. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 ale na tej karcie na low details 3dmark chodzi np jak tylko wlaczy sie na high wywala monitor juz nie wiem od czego. Zasilacz to Megabajt ale nie sadze aby to byla jego wina bowiem teraz procesor chodzi na nim na 2235 mhz 1,8 stabilnie acha i na Radeonie 9100 Pro 290/290 a na 8500 na 1466mhz 1,5 napiecie radek 250/250 wywala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 moze po prostu system juz jest taki brudny.... zrob formata... format dobry na wszystko... a jezeli nei pomoze ... to .... bedziesz mial przynajmniej czysty system :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 ale na tej karcie na low details 3dmark chodzi np jak tylko wlaczy sie na high wywala monitor juz nie wiem od czego. Zasilacz to Megabajt ale nie sadze aby to byla jego wina bowiem teraz procesor chodzi na nim na 2235 mhz 1,8 stabilnie acha i na Radeonie 9100 Pro 290/290 a na 8500 na 1466mhz 1,5 napiecie radek 250/250 wywala.to szajsowata firma zasiłka do [gluteus maximus] a radek jest wybredny jesli chodzi o zasiłki sroboj na innej sprawdzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 w najnowszych catalystach 3.8 jest opcja do resetowania radeona bez potrzeby resetu kompa. moze to ci pomoze. (wlasciowsci zaawansowane ekranu, zakladka VPU Recover) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Po ostatnich probach uruchomienia okazalo sie ze w 3dmarku 2001 monitor wylacza test z samochodami w High details. Reszta chodzi. Sa problemy z niektorymi grami. Czym moze byc to spowodowane u mnie karta chodzi jak nalezy. Plyta na ktorej nie chodzi to Abit nf7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 mi sie czasami monitor nie wlaczal jak do windowsa wchodzilem musialem go wlaczyc i wylaczyc,wgrałem cat3,8i jest gut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 przeinstalowanie systemu nic nie dalo. Nowe sterowniki rowniez. Na czym moze polegac ten problem. Ma ktos jeszcze jakies pomysly. Pozniej sprobujemy z moim zasialczem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...