SpiderMAN Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 WOW! Uszczypnijta mnie... CZADZIOR :D RObione na zamowionko, juz niedlugo bedzie jego recenzja. High Tech taki, ze hoho :D The Twins Kopara opada... Czegos takiego jeszcze nie widzialem w rzeczywistosci... UKLONY i PADAM DO NOZEK :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 LOL! niezle! bajer! chce takie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Mmmm, rozpoczyna się nowa era obrazków na szybach... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 gdzies widzialem takie patenty.. bylo tego w opor, kolesie mowili, ze moga zrobic dowolne... :D hmm.. swoja facjata na szybie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Sprzedają to na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Tez mam tylko z napisem, powiem ci tylko ze narazie nie wyglada specjalnie w porownaniu do tego jak bedzie wygladac podswietlone, chociarz na fotkach i tak nie widac rzeczywistego efektu. Najbardziej mi sie podoba to ze na krawedziach czcionki jest jasniejsze swiatlo :D Update: chodzilo mi o podswietlenie diodami, najfajniej wyglada jak jest na inny kolor niz podswietlenie w budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 ja tez mam :) arthx PS tylko do zdjecia sie nie przylozylem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 wszystko pieknie ale to jest plexi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Fajne fajne ale mnie nie jara że ktoś sobie kupił!! Co innego jakby ktoś wykonał taki obrazek sam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Mnie sie tam nie podoba takie cos... to po co te scianke przezroczysta robic? zeby rysunkiem zaslaniac? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 zakupiłem te cudo jusz z miesiąc temu ze wzorkiem terminatora normalnie czadzik jedyna wada tego produktu to to że jest wykonany z plexiglasu a nie z szyby ale to szczegół i tak się świetnie prezentuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Fajne fajne ale mnie nie jara że ktoś sobie kupił!! Co innego jakby ktoś wykonał taki obrazek sam!!! I tu jest pies pogrzebany. Co to za radosc kupic gotowe? To tak jakby ktos kupil gotowy przytuningowany samochod, i nic przy nim nie robil samodzielnie. Co z tego ze takie okno wyglada nieludzko, skoro nie mozesz powiedziec ze zrobiles je sam? Mozesz sie tylko pochwalic ze "A owszem... Zamowilem sobie", a znajac polakow... Zreszta dospiewajcie sobie sami, co inni o wlascicielu pomysla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 no ludzie.. jak wiecie jak robic takie cuda to sobie roobcie sami .. wtedy faktycznie nie warto kupowac.. a jesli mam miec jakies swoje nieudolne 'skrobanki' na szybie to wole kupic - zrobione laserowo i profesjonalnie... a zeby bylo to moje to poprostu grafike sam sobie przygotowuje do tego :) a jak jestescie tacy totalnie 'home made' to po kiego kupujecie obudowy ? :? sami sobie zroobcie. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 hmmm MasheX zastanow sie co mowisz...... znowu dajac przyklad tuningu..... to sam skladasz samochod ??... bo ja raczej mysle ze samochod to juz gotowa rzecz ktora sie poddaje modyfikacji - podstawy musza byc do moddingu.... no coz komputer to troche mniej skomplikowana sprawa... obudowe rzeczywiscie idzie zrobic samemu... ale bez przesady...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 ok.. tylko powiedz mi jak zrobic samemu wzor na szybie choc zblizony do tego co wyzej w domu/samemu? to samo w tuningu car'ow jesli niemasz zadnej mozliwosci zrobic czegos samemu poprostu to kupujesz - lub dajesz komus do zrobiecnia(np. lakierowanie w samoch.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 (...) a jak jestescie tacy totalnie 'home made' to po kiego kupujecie obudowy ? :? sami sobie zroobcie.(...) W przyszlym roku, jak bozia pozwoli. Kupuje srebrne elektrody i zrobie bude alu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Ludzie przecierz tu jest zrobiony tylko wzor na plexi, a to nie jest koniec roboty, przecierz nikt wam tego nie wkomponowal w bude. Porownujac do tuningu to zalozmy ze chcesz miec spojler, i co robisz? kupujesz blache i modelujesz go sam? czy kupujesz spojler i montujesz go sam? :? Jak ktos umie to niech sie bawi w skrobanie na szybie ale ja na przyklad nie potrafie i wole miec to zrobione profesionalnie niz potem patrzec jak brzydko naskrobalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Hmmmmm! Myślę że porównywanie modyfikacji komputerowych z modyfikacją samochodów nie ma podstaw, modyfikacje komputerowe są ŁATWIEJSZE i nie wymagaja wg. ogromnych nakładów finansowych!!! Ta plexi z wzorkami z matrixa jest juz obczaskana, jesli kogoś stać to niech zaPoda sobie kilka takich plexi i zamontuje w każdej ścianie kompa!!! Tego jeszce nie było może ktoś spróbuje wtedy może docenie kupioną plexi :wink: ...pozdrawiam...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 ale i tu i tu jesliu sie nieda czegos zrobic samemu to sie to kupuje. a mysle ze jezeli dasz wlasny obraz na ta szybe.. i sam ja zamontujesz itp. to bedzie to twoje dzielo.. mimo ze ktos innyje wykonal.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Zgadzam siek!! Ja też swjego wzoru nie wykonywałem ręcznie bo mam niebieską szybe i żal by mii było ją zjeba.., a szyba nie jest jak plexi więc wzór jest trudniejszy do wykanania ręcznie!!! Dlatego mo father zaniusl do swojej roboty i wypiaskował!!! Ale wzór jest moją własna inwencją twórczą i nie jest czymś standardowym typu biohazard czy matrix, oczywiście niemam nic do tych wzorków ale one są od początku modów optycznych!!! ..pozdrawiam...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Sceptykow i tych co twierdza, ze samochod sami tuninguja musze oswiecic, bo chyba Was pogielo... Czesci mechaniczne, spojlery i.t.p. wykonujecie sami w domu? :lol: POWODZENIA. Takie okno to tak jak czesc, jest tylko zalazkiem modyfikacji... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 wszystko pieknie ale to jest plexi :(ty to masz jakies kompleksy chyba...:) nie wazne z czego i czy to sie porysuje jak wyglada tak wyjebiscie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 "]LOL! [/color] wisz moze co to znaczy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 LOL! niezle! bajer! chce takie!! Niop w sumie z tej składni trodno stwierdzić , ale chyba chodziło o to że mu siek podoba! :roll: A LOL dodał że go jeszcze to śmieszy!!Sam niewiem co z tej wpowiedzi miało wynikać :roll: Hubert prosimy o sprecyzowanie tej wypowiedzi a mianowicie słowa "LOL" 8) ..pozdro...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 LOL! niezle! bajer! chce takie!! Niop w sumie z tej składni trodno stwierdzić , ale chyba chodziło o to że mu siek podoba! :roll: A LOL dodał że go jeszcze to śmieszy!!Sam niewiem co z tej wpowiedzi miało wynikać :roll: Hubert prosimy o sprecyzowanie tej wypowiedzi a mianowicie słowa "LOL" 8) ..pozdro...:P Pewnie pomylil z WOW :lol: (...)Czesci mechaniczne, spojlery i.t.p. wykonujecie sami w domu? Spojlery nie, ale czesci do wnetrza, obejmy, zaslepki, uchwyty, kawalki karoserii, odblysniki reflektorow sie zdarzalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Baj de łej - ile mniej wiecej kosztuje taki obrazek na szybie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 59 pln (wraz z plexa) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 59 pln (wraz z plexa) arthx hehea niektorych nic to nie kosztowalo :D HIHIHI THNX Fjoord Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 no tak... niestety, nie kazdy ma tak dobrze i wiekszosc musi niesteyt placic :( arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Ja za swoją o wymiarach 30x30 cm zabuliłem 65 zet :D i nie żałuje co do samego wykonania to jwśli miałbym coś skrobać pół dnia cyrklem na plexi to sory ale wolę kupić pozatym nie mam zdolności artystycznych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...