Skocz do zawartości
SpiderMAN

Mam okno z x3mfactory

Rekomendowane odpowiedzi

WOW!

Uszczypnijta mnie...

CZADZIOR :D

RObione na zamowionko, juz niedlugo bedzie jego recenzja.

High Tech taki, ze hoho :D

The Twins

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Kopara opada... Czegos takiego jeszcze nie widzialem w rzeczywistosci...

UKLONY i PADAM DO NOZEK :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mam tylko z napisem, powiem ci tylko ze narazie nie wyglada specjalnie w porownaniu do tego jak bedzie wygladac

podswietlone, chociarz na fotkach i tak nie widac rzeczywistego efektu. Najbardziej mi sie podoba to ze na krawedziach czcionki jest jasniejsze swiatlo :D

Update: chodzilo mi o podswietlenie diodami, najfajniej wyglada jak jest na inny kolor niz podswietlenie w budzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne fajne ale mnie nie jara że ktoś sobie kupił!! Co innego jakby ktoś wykonał taki obrazek sam!!!

I tu jest pies pogrzebany. Co to za radosc kupic gotowe?

To tak jakby ktos kupil gotowy przytuningowany samochod, i nic przy nim nie robil samodzielnie.

Co z tego ze takie okno wyglada nieludzko, skoro nie mozesz powiedziec ze zrobiles je sam? Mozesz sie tylko pochwalic ze "A owszem... Zamowilem sobie", a znajac polakow... Zreszta dospiewajcie sobie sami, co inni o wlascicielu pomysla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ludzie.. jak wiecie jak robic takie cuda to sobie roobcie sami .. wtedy faktycznie nie warto kupowac..

a jesli mam miec jakies swoje nieudolne 'skrobanki' na szybie to wole kupic - zrobione laserowo i profesjonalnie...

a zeby bylo to moje to poprostu grafike sam sobie przygotowuje do tego :)

a jak jestescie tacy totalnie 'home made' to po kiego kupujecie obudowy ? :? sami sobie zroobcie.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm MasheX zastanow sie co mowisz......

znowu dajac przyklad tuningu..... to sam skladasz samochod ??... bo ja raczej mysle ze samochod to juz gotowa rzecz ktora sie poddaje modyfikacji - podstawy musza byc do moddingu.... no coz komputer to troche mniej skomplikowana sprawa... obudowe rzeczywiscie idzie zrobic samemu... ale bez przesady......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok.. tylko powiedz mi jak zrobic samemu wzor na szybie choc zblizony do tego co wyzej w domu/samemu? to samo w tuningu car'ow jesli niemasz zadnej mozliwosci zrobic czegos samemu poprostu to kupujesz - lub dajesz komus do zrobiecnia(np. lakierowanie w samoch.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie przecierz tu jest zrobiony tylko wzor na plexi, a to nie jest koniec roboty, przecierz nikt wam tego nie wkomponowal w bude. Porownujac do tuningu to zalozmy ze chcesz miec spojler, i co robisz? kupujesz blache i modelujesz go sam? czy kupujesz spojler i montujesz go sam? :? Jak ktos umie to niech sie bawi w skrobanie na szybie ale ja na przyklad nie potrafie i wole miec to zrobione profesionalnie niz potem patrzec jak brzydko naskrobalem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmm!

Myślę że porównywanie modyfikacji komputerowych z modyfikacją samochodów nie ma podstaw, modyfikacje komputerowe są ŁATWIEJSZE i nie wymagaja wg. ogromnych nakładów finansowych!!!

Ta plexi z wzorkami z matrixa jest juz obczaskana, jesli kogoś stać to niech zaPoda sobie kilka takich plexi i zamontuje w każdej ścianie kompa!!! Tego jeszce nie było może ktoś spróbuje wtedy może docenie kupioną plexi :wink:

...pozdrawiam...:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam siek!!

Ja też swjego wzoru nie wykonywałem ręcznie bo mam niebieską szybe i żal by mii było ją zjeba.., a szyba nie jest jak plexi więc wzór jest trudniejszy do wykanania ręcznie!!! Dlatego mo father zaniusl do swojej roboty i wypiaskował!!!

Ale wzór jest moją własna inwencją twórczą i nie jest czymś standardowym typu biohazard czy matrix, oczywiście niemam nic do tych wzorków ale one są od początku modów optycznych!!!

..pozdrawiam...:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sceptykow i tych co twierdza, ze samochod sami tuninguja musze oswiecic, bo chyba Was pogielo...

Czesci mechaniczne, spojlery i.t.p. wykonujecie sami w domu?

:lol:

POWODZENIA.

Takie okno to tak jak czesc, jest tylko zalazkiem modyfikacji...

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL! niezle! bajer! chce takie!!

Niop w sumie z tej składni trodno stwierdzić , ale chyba chodziło o to że mu siek podoba! :roll: A LOL dodał że go jeszcze to śmieszy!!Sam niewiem co z tej wpowiedzi miało wynikać :roll:

Hubert prosimy o sprecyzowanie tej wypowiedzi a mianowicie słowa "LOL" 8)

..pozdro...:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL! niezle! bajer! chce takie!!

Niop w sumie z tej składni trodno stwierdzić , ale chyba chodziło o to że mu siek podoba! :roll: A LOL dodał że go jeszcze to śmieszy!!Sam niewiem co z tej wpowiedzi miało wynikać :roll:

Hubert prosimy o sprecyzowanie tej wypowiedzi a mianowicie słowa "LOL" 8)

..pozdro...:P

Pewnie pomylil z WOW :lol:

(...)Czesci mechaniczne, spojlery i.t.p. wykonujecie sami w domu?

Spojlery nie, ale czesci do wnetrza, obejmy, zaslepki, uchwyty, kawalki karoserii, odblysniki reflektorow sie zdarzalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi