ArthJ Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 fajne to.... tylko nie wiem jaki sobie wzorek wybrac..... albo wymyslic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 mnie tam interesuje jak oni to robia ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 laserem... arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 fajne to.... tylko nie wiem jaki sobie wzorek wybrac..... albo wymyslic... Hmmm! Ja proponuje oko BIG BROTHER, albo DROGA DO GWIAZD, a zawsze se możesz palnąć WIŚNIEWSKIEGO :lol: :lol: :lol: A tak na serio to jak ktoś ma ci polecic wzorek skoro niewiadomo czym siek interesujesz, co lubisz, w co grasz i jaki masz gust!!! ..pozdro....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 mnie tam interesuje jak oni to robia ?? :) Przecież chyba cyrklem lub papierem ściernym tego nie robią!!! Wzór jest nanoszony do kompa, a wszystko wykonuje laser !! ..pozdro..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Z napisem sa tansze, ja chyba 30 dalem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 to ze laserem to ja wiedzial wiec krzyczec nie musicie tepy nie jestem chodzi mi o blizsze szczegoly tego procesu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Jeśli chcecie zobaczyć w rzeczywistości jak to wygląda - a wygląda naprwdę rewelacyjnie dopiero jak się to zobaczy. To zapraszam do siebie - po nikcu będziecie wiedziec gdzie;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 :) ja nigdzie chodzic nie musze :) mam 0.5 metra od siebie takie okienko :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 TAk ty masz:))) Ale nie wszyscy widzieli to z bliska:)) Extra wygląda!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 TAk ty masz:))) Ale nie wszyscy widzieli to z bliska:)) Extra wygląda!!!to jest fakt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 aRoo"] LOL! niezle! bajer! chce takie!! Niop w sumie z tej składni trodno stwierdzić , ale chyba chodziło o to że mu siek podoba! :roll: A LOL dodał że go jeszcze to śmieszy!!Sam niewiem co z tej wpowiedzi miało wynikać :roll: Hubert prosimy o sprecyzowanie tej wypowiedzi a mianowicie słowa "LOL" 8) ..pozdro...:P panowie, panowie...szczegoly:) wazna jest intencja:) chodzilo mi o to,ze mnie sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...