wilczek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 ejj wlasnie nie znam sie na sprzecie a chcialbym sie dowiedziec czy cos takiego sie oplaca :) mam 2 cdromy w tym jeden LG 48x i kolega chce za doplata 30 zł zebym zamienil sie na nagrywarke hp 8x dodam ze nagrywarka taka w zupelnosci mi wystarczy bo nie zalezy mi na czasie a przydala by sie jakas :) chodzi mi tylko o to czy nie przeplacam za mocno bo na gielde nie moge narazie isc zobaczyb zamienili byscie sie ?? nagrywarka w pelni sprawna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Jezeli nie masz spawarki, a masz okazje doplacic jedynie 30pln to czym predzej zmieniaj. Pozytek z 2 CD-ROMow raczej marny, bo chyba nie kopiujesz jednoczesnie z 2 ;) Zawsze warto miec back-up waznych plikow (mi juz kilka razy uratowalo to zycie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...