Diablo666 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Powiedzcie mi ,dlaczego mam obraz w czerni zamiast w kolorze? Komp wykrywa telewizor w palu i tez taki telewizor mam a tu gowno :evil: . Raz mialem kolor ale sam niewiem jak do tego doszlem wiec jakby mi ktos mogl to wytlumaczyc o co tu qrw.. chodzi.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 moze mash uszkodzony kabel? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Jezeli to nie kabelek? Ostatnoi sie bawilem cosik z ustawieniami i jakos wskoczyl mi kolor. Po formatowaniu twardziela znowu mam czarno i bialo!! Hmmm co to moze byc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 hmmmmmmm, no qrcze, to tesh moze byc wina kabelka, cos w kablu nie chalo, i ustawieniami mozna to nadrobic, ja tak samo mialem z kablem od monitora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Kup se ATI to problem będziesz miał z głowy :D , NVida nie nadaje się do TV :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Kup se ATI to problem będziesz miał z głowy :D , NVida nie nadaje się do TV :(Ales mi koles pomogl 8O Normalnie dzieki qrwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Kup se ATI to problem będziesz miał z głowy :D , NVida nie nadaje się do TV :( co nie nadaje!!!? jakosc gf4 na tv jest nawet bardzo jak ati, szczegolnie u leadteka. wiec tylko nie nie nadaje sie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 a nie masz przypadkiem w karcie ustawione na ntsc?? jezeli tak zmien na pal i powinno byc ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 co nie nadaje!!!? jakosc gf4 na tv jest nawet bardzo jak ati, szczegolnie u leadteka.Nie będę się rozpisywał, ale teksty tegoż ''forumowicza'' rozwalają mnie nie po raz pierwszy,- no ale tak to jest jak jajo chce być mądrzejsze od kury :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Powiedzcie mi ,dlaczego mam obraz w czerni zamiast w kolorze? Komp wykrywa telewizor w palu i tez taki telewizor mam a tu gowno :evil: . Raz mialem kolor ale sam niewiem jak do tego doszlem wiec jakby mi ktos mogl to wytlumaczyc o co tu qrw.. chodzi....IMHO zmien "Format Sygnalu Video" w zakladce "Wybor urzadzenia" na Composite. U mnie pomoglo 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 co nie nadaje!!!? jakosc gf4 na tv jest nawet bardzo jak ati, szczegolnie u leadteka.Nie będę się rozpisywał, ale teksty tegoż ''forumowicza'' rozwalają mnie nie po raz pierwszy,- no ale tak to jest jak jajo chce być mądrzejsze od kury :) :) :) ale co tu dozo mówec... moze to ty nie masz racji ... juz w kilku zrodlach wyczytalem ze gf4ti ma b. dobre TV out ... steruje juz nim uklad innej firmy niz to co bylo w gf256 i gf2!! Ati podobbno traci swoja przewage na tym polu! ale to nie ja testowalem te karty wiec nie wykluczam ze ktores z was ma "inna"racje niz moja i ma racje ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 No tak wiadomo, że po pojawieniu się nowości, a jest nią w sumie GF4 pojawiają się spekulacje i to na każdy temat, a w przypadku kart również na temat TV-out itp. Myślę, że największy BUM tych kart mamy już za sobą i pozostaje tzw. ''szara'' codzienność, a jak to obserwuję z własnego doświadczenia i opinii innych użytkowników /również na rozmaitych serwisach internetowych/ niestety wydajność TV-out na kartach NV jakie by one nie były pozostaje daleko w tyle za ATI,- co do jakości obrazu /a już napewno w wyższych rozdzielczościach/ już się nie będe rozpisywał, bo znowu natrafię na jakiś rozpaczliwy głos sprzeciwu ze strony zbesztanego NVidowca :roll: Bez Obrazy,- Pozdro.................. :oops: :( :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Kup se ATI to problem będziesz miał z głowy :D , NVida nie nadaje się do TV :( mialem radka 7500 jeden dzien i wrocilem do gf2 ti... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Widocznie jesteś mało wymagającym użytkownikiem i wystarczy Ci przeciętna jakość :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Jak zresztą widać testy potwierdzają to o czym piszę :):):) http://www.in4.pl/recenzje/r7500/index.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Solteka sprzedalem, Epoxa wyslalem do serwisu,Zresztą jak widać chyba masz pecha do sprzętu :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 3h kombinowania i qrwa nic!! :evil: Wiem juz napewno ze z kablem ani telewizorem nic nie ma tylko chyba z softem. Cosik trzeba chyba pokombinowac ale co :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Solteka sprzedalem, Epoxa wyslalem do serwisu,Zresztą jak widać chyba masz pecha do sprzętu :( :( :( tak chyba mam pecha, ale nie podoba mi sie to, ze radeon uruchamial mi sie w 50 hz po wtyknieciu kabla s-vhs do karty (poza tym jest sprawny) :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 co nie nadaje!!!? jakosc gf4 na tv jest nawet bardzo jak ati, szczegolnie u leadteka.Nie będę się rozpisywał, ale teksty tegoż ''forumowicza'' rozwalają mnie nie po raz pierwszy,- no ale tak to jest jak jajo chce być mądrzejsze od kury :) :) :) a o czym dokladnie mowicie ? o radeonie jako procesorze graficznym umieszczonym na karcie ati czy "jakiegos chinskiego producenta ciagnikow rolniczych" ? to samo z nvidia. powiedzialbym, ze jakosc karty nie tyle zalezy od gpu co od jakosci wykonanej karty, a ta prawie na pewno bedzie lepsza w przypadku np. leadtek (gpu: nvidia) niz "chinski producent ciagnikow rolniczych" (gpu: radeon). ale to tylko moje zdanie. jeszcze inna sprawa w ocenie obrazu jest posiadanie odpowiedzniego monitora / tv (rubiny nie wchodza w gre) :-) :-) :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Czy ktos jest wogole w stanie mi pomoc :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Czy ktos jest wogole w stanie mi pomoc :?: jesli tylko twoj tv obsluguje ntsc to ustaw ntsc na karcie i bedzie kolor... jesli nie - daj znac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Powiem krótko ! Problem Twój może polegac na : 1. Zły kabelek 2. Złe ustawienia systemu (NTSC< PAL0 proponuje ustawic pal Belgium i bedzie działac jak nie to wina jest na 100 % w kabelku. Apropos jakosci tv na gf4 to kolega ktory twierdzi ze ati jest w tym lepsze ma racje, ale tv na gf jest w zupelnosci wystarczajace aby obejrzec film czy nawet pograc. (Kurde, nie wychwalajcie tak ati bo tez ma swoje wady) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...