Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedzcie mi ,dlaczego mam obraz w czerni zamiast w kolorze? Komp wykrywa telewizor w palu i tez taki telewizor mam a tu gowno :evil: . Raz mialem kolor ale sam niewiem jak do tego doszlem wiec jakby mi ktos mogl to wytlumaczyc o co tu qrw.. chodzi....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup se ATI to problem będziesz miał z głowy :D , NVida nie nadaje się do TV :(

co nie nadaje!!!? jakosc gf4 na tv jest nawet bardzo jak ati, szczegolnie u leadteka.

wiec tylko nie nie nadaje sie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co nie nadaje!!!? jakosc gf4 na tv jest nawet bardzo jak ati, szczegolnie u leadteka.

Nie będę się rozpisywał, ale teksty tegoż ''forumowicza'' rozwalają mnie nie po raz pierwszy,- no ale tak to jest jak jajo chce być mądrzejsze od kury :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi ,dlaczego mam obraz w czerni zamiast w kolorze? Komp wykrywa telewizor w palu i tez taki telewizor mam a tu gowno :evil: . Raz mialem kolor ale sam niewiem jak do tego doszlem wiec jakby mi ktos mogl to wytlumaczyc o co tu qrw.. chodzi....

IMHO zmien "Format Sygnalu Video" w zakladce "Wybor urzadzenia" na Composite. U mnie pomoglo 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę się rozpisywał, ale teksty tegoż ''forumowicza'' rozwalają mnie nie po raz pierwszy,- no ale tak to jest jak jajo chce być mądrzejsze od kury :) :) :)

ale co tu dozo mówec... moze to ty nie masz racji ... juz w kilku zrodlach wyczytalem ze gf4ti ma b. dobre TV out ... steruje juz nim uklad innej firmy niz to co bylo w gf256 i gf2!!

Ati podobbno traci swoja przewage na tym polu!

ale to nie ja testowalem te karty wiec nie wykluczam ze ktores z was ma "inna"racje niz moja i ma racje ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak wiadomo, że po pojawieniu się nowości, a jest nią w sumie GF4 pojawiają się spekulacje i to na każdy temat, a w przypadku kart również na temat TV-out itp. Myślę, że największy BUM tych kart mamy już za sobą i pozostaje tzw. ''szara'' codzienność, a jak to obserwuję z własnego doświadczenia i opinii innych użytkowników /również na rozmaitych serwisach internetowych/ niestety wydajność TV-out na kartach NV jakie by one nie były pozostaje daleko w tyle za ATI,- co do jakości obrazu /a już napewno w wyższych rozdzielczościach/ już się nie będe rozpisywał, bo znowu natrafię na jakiś rozpaczliwy głos sprzeciwu ze strony zbesztanego NVidowca :roll:

Bez Obrazy,- Pozdro.................. :oops: :( :) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Solteka sprzedalem, Epoxa wyslalem do serwisu,

Zresztą jak widać chyba masz pecha do sprzętu :( :( :(

tak chyba mam pecha, ale nie podoba mi sie to, ze radeon uruchamial mi sie w 50 hz po wtyknieciu kabla s-vhs do karty (poza tym jest sprawny) :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a o czym dokladnie mowicie ? o radeonie jako procesorze graficznym umieszczonym na karcie ati czy "jakiegos chinskiego producenta ciagnikow rolniczych" ? to samo z nvidia. powiedzialbym, ze jakosc karty nie tyle zalezy od gpu co od jakosci wykonanej karty, a ta prawie na pewno bedzie lepsza w przypadku np. leadtek (gpu: nvidia) niz "chinski producent ciagnikow rolniczych" (gpu: radeon). ale to tylko moje zdanie. jeszcze inna sprawa w ocenie obrazu jest posiadanie odpowiedzniego monitora / tv (rubiny nie wchodza w gre) :-) :-) :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem krótko !

Problem Twój może polegac na :

1. Zły kabelek

2. Złe ustawienia systemu (NTSC< PAL0

proponuje ustawic pal Belgium i bedzie działac jak nie to wina jest na 100 % w kabelku.

Apropos jakosci tv na gf4 to kolega ktory twierdzi ze ati jest w tym lepsze ma racje, ale tv na gf jest w zupelnosci wystarczajace aby obejrzec film czy nawet pograc. (Kurde, nie wychwalajcie tak ati bo tez ma swoje wady)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...