birdman Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 http://www.epox.org/bios/8rda/8rda.zip wgral ktos? jakie wrażenia? (ja wgram jutro...) upadate: poprawilem link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 podaj bezposredniego linka do tego biosa, bo nie znalazlem wzmianki o biosie do rda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 tylko ze na stronie pisza ze to jest bios do 8rda+ 8rda3+ i 8rga+ nie wiem czy to jest do 8rda; sory za błąd w topicu; juz poprawilem; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 nic nowego tylko wsparcie (identyfikacja) dla nowych procków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 nic nowego tylko wsparcie (identyfikacja) dla nowych prockówto w mojej dawal to bios z 27.08. myslalem, ze cos poprawili, a to tylko kosmetyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 moze juz nie ma co poprawiac? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...