wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Kiedyś miałem programik Terag coś do generowania krajobrazów. Znacie może jakieś lepsze podobnie działające programiki ? Skąd można je ściągnąć :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil_one Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 eeeee Corel Bryce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 a da się to skąś ściągnąć :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Kiedyś miałem programik Terag coś do generowania krajobrazów. Znacie może jakieś lepsze podobnie działające programiki ? Skąd można je ściągnąć :?: Polecam Bryce lub Terragen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 a da się to skąś ściągnąć :?: Terragen jest darmowy i bardzo dobry: http://www.google.com.pl/search?q=Terragen...Szukaj+z+Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 o właśnie to był Terragen ale generowane obrazy były jakieś wyblakłe choć wydaje mi sie że to była wina ustawień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 W 3dsmax przy odrobinie zabawy też moża uzyskać ciekawe efekty Pozdrowienia!:):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...