KvM Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 W zasadzie to Quadro MXR (ale jest to odpowiednik MXa) Nie wiem, czy to jakiś babol Elsy, czy tak może byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 W zasadzie to Quadro MXR (ale jest to odpowiednik MXa) Nie wiem, czy to jakiś babol Elsy, czy tak może byc?Moze trroszke dokladniej :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 W zasadzie to Quadro MXR (ale jest to odpowiednik MXa) Nie wiem, czy to jakiś babol Elsy, czy tak może byc?Moze trroszke dokladniej :?: a co dokładniej? chipset jest goły - bez radiatora - pytam , czy można to zostawić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 nie jest to najlepszejszy pomysl :lol: najlepiej kup Crystal Orba i przyklej na Thermopox na pamiatki przyklej radia, ale nie na ta badziewna tasma termo 8O tu masz linki do tego :arrow: C.Orb & pasty i kleje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 A ja mam właśnie 3 kompy w domu i za niewielką opłata montowałem właśnie Blue Orba i Radiatorki TT na Kartę Creative Geforce 2mx chyba jedyna karta 2mx bez żadnego chłodzenia!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 A ja mam właśnie 3 kompy w domu i za niewielką opłata montowałem właśnie Blue Orba i Radiatorki TT na Kartę Creative Geforce 2mx chyba jedyna karta 2mx bez żadnego chłodzenia!!! Ale czy to zdrowo dla chipsetu zwlaszcza jak go "troszke" @ tak bez choldzonka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 A ja mam właśnie 3 kompy w domu i za niewielką opłata montowałem właśnie Blue Orba i Radiatorki TT na Kartę Creative Geforce 2mx chyba jedyna karta 2mx bez żadnego chłodzenia!!!Też miałem taką kartę ( dodatkow napisze jeszcze że chyba był to jeden z niewielu mx z ddr'ami ) i faktycznie karta nie miła radiatora. Przy normalnej pracy całkowicie to nie przeszkadzało . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Troszkę bez chłodzonka na standartowych ustawieniach to ta karta ma na chipie prawie 70 stopni :) można sobie nieźle łapę sparzyć ale z chłodzonkiem kręci się pięknie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Troszkę bez chłodzonka na standartowych ustawieniach to ta karta ma na chipie prawie 70 stopni :) można sobie nieźle łapę sparzyć ale z chłodzonkiem kręci się pięknie.a nie mowilem ? co schlodzone to schlodzone 8) na Orba wam zal ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...