fetorman Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 No wlasnie zauwazylem od kilku dni po intensywnym graniu w Halo, ze tekstury mi sie ciagna.To jest efekt jakby przyczepic kawalek tekstury do broni i rozciaga sie jak guma gdziekolwiek idziesz to rozciaga sie za toba.Ale to nic czami pojawiaja sie te wlasnie wspomniane pasy.Jak wyjde do windy 98se to te pasy zostaja. Co robic? kurde nie wiem poradzcie czy oddac na gwarancje czy co? Karta nie OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 czasem omeg nie instalowales ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 czasem omeg nie instalowales ?a dokładniej wesji shackowanej :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Nie mam stery z plyty te co FIC dodaje i jade na tym.No ale wczesniej tego nie bylo tylko 2-3 dni intensywnego wykorzystywania karty i juz takia kaszana??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 czasem omeg nie instalowales ?a dokładniej wesji shackowanej :?: po tych sterach musialem na nowo wgrywac bios do karty , omegi nie lubia cos herca9500pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Wywal stery i zainstaluj oficjalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 No i w tej chwili pisze te slowa i wyskoczyly mi pionowe paski.Komputer chodzi od rana bo sciagam, tylko monitor wylaczylem zeby sie nie grzal.Kurna co jest grane?Jak bede mial chwile czasu dzisiaj to zainstaluje cta3.8 moze one cos pomoga ale nie sadze ze to problem sterow tylko to cos z karta jest nie tak ehh... a mialo byc tak fajnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wsiok Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 ja proponuje zebys zobaczyl czy sie karta zabardzo nie nagrzewa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Jesli ci sie powily pionowe paski to pewnie przez wysoka temp ;) Ja to mailem w swojej starej grafie (co prawda Nvidia :P :D gf2pro ) Tez sie ludzilem ze stery.. niestety jak jush raz zobaczylem paski to widzialem jush je przez kolejne 2 lata :D trzeba bylo ja mocna chlodzic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Niby chieftec, ale napisz, jakie masz napięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 1.Co do nagrzewania to nie jest podkrecona!! Jedynie co zauwarzylem ze pamieci sa cieplawe jak trochu pogram, no ale ja teraz nie gram a paski sa caly czas!!!! A obudowe mam otwartą !!! 2.Co do napiec to tak: +5v=4.97/4.95 +12v=12.23/12.17 Tak wiec o napiecie sie nie martwie (po to go zakupilem zebym nie mial problemow z radeonkiem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Wlasnie zapuscilem sobie 3dmarka03 i pod koniec drugiego testu dotknalem pamieci i byly bardzo gorace ale to bardzo gorace!!!!! Chipset byl prawie zimny.Co jest przecierz nie krecilem karty a pamieci takie gorace????? Juz po drugim tescie??? Cos tyu jest nie tak i poniedzilek odniose karte do sklepu zobacze jaka postawia diagnoze Update: Riva Tuner pokazuje: core=276 mem=270 (540 DDR) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simeone Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Prawdopodobnie pamiętki pierdły miałem tak z radem 9000Pro tylko pasy miały kolor czerwony (cienutkie pionowe linie) i w serwisie powiedzieli mi że karta do wymiany! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 No tez tak mysle :( Ale cos ciekawego sie dzieje ze jak pogram chwile to znika problem an chwile, pojawia sie jak juz pamieci sa gorace tak ze mozna palce poparzyc (serio!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekk Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 napewno pamiątki,miałem podobną sytuacje jak przedmówca, mój Geforce też sie tak sypał(ciągnące tekstury) ale pewnego pięknego dnia już nie zobaczyłem nic innego oprócz pionowych zielono,różowych pasów na monitorze po włączeniu kompa. Karta poszła na gwarancje(dostałem inną) a powiedziano mi że na starej pamięci padły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marin Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Tez mialem taka wpadke tylko ja w pore zmniejszylem czestotliwosc i wylaczylem kompa zeby sie postudzil :) To bylo na Redeonie 9000 pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 jakie to pamięci??????? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Hynix 3,6 zapewne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Hynix 3,6 zapewne No chyba wszyscy maja takie same nieprawdzaz?? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...