stiff75 Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 juz zasysam... kiedys w to pykalem nawet fajne bylo ;-) http://www.gamershell.com/news_FreeFullGam...ddenandDa.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Kilka linków: http://www.megagames.com/news/show.cgi?&id...tion=downloads& Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 tez w nia kiedys gralem na DC ale mialaduzo bledów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 :arrow: H&D - fajna gierka byla jakies 2-3 lata temu :) pamietam jak sie gralo po nocach. jak ktos nie gral: moze warto sciagnac? ja osobiscie juz odpuszczam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Sorry za odkopanie ,ale mam problem W 2 misji w 1 kampani ( ta z uwolnieniem angielskich pilotów przetrzymywanych w rafinerii i wysadzeniem zbrioników paliwa ) nie potrafię wyjśc z tych tuneli , dochodzę drużyną do pierwszej drabinki i za chiny ludowe nie potrafię wyjść na powierzchnię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 musisz wcisnąć przy drabinie klawisz odpowiedni za użycie przedmiotu... ten sam którym zabierasz uzbrojenie wrogom... a gierka jest dla mnie jednym z takich tytułów, do których zawsze chętnie wracam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2grzybek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 a ja mam taka pilna prosbe gram w h&d cz 1 jestem w campani3 misja ucieczka samochodem opancerzonym z bazy wojskowej wyjezdzam na zewnatrz jade a tam most. fajnie tylko ze po drugiej stronie stoi czolg i nie ma jak go obejsc, bo pierwszy jego strzal i wszystko wybucha (mam na mysli moj pojazd z moimi ludzmi). pomozcie przeto (hehe): jak przejsc te misje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...