cinucha1 Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 czy mozna spokojnie puscic fic radka 9500pro powiedzmy na 300/300 jesli jednym dodatkowym chlodzeniem sa wentylatory w obudowie? wiem, ze do kresu mozliwosci karty jeszcze daleko, ale chodzi mi o to, czy w dluzszym okresie czasu nic mi sie nie zjara :wink: . pamieci to hynix 3,6ns bez radiatora. z gory dzieki za riposty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 sprobuj.... (co za to postolejstwo... :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 z tymi pamieciami to nie wiem,u mnie na 300 juz sie artefakty pokazuja....a rdzen to spoko na 330 mozesz dac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Ja kręce tak jak w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 a masz radiatorki na pamieciach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 z tymi pamieciami to nie wiem,u mnie na 300 juz sie artefakty pokazuja....a rdzen to spoko na 330 mozesz dac A czy u ciebie tez sie grzeja pamieci na standardowych ustawieniach?? Bo u mnie po dwoch testach w 3dmark03 sa bardzo gorace tak ze az parza.I mam tez inny problem i chcialem sie ciebie zapytac czy miales takie problemy: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=470...4231914dbe64501 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 pewnie masz zła wentylacje w obudowie ,ja mam 3 dodatkowe wiatraki na 12v chodzi jak traktor:)byly letnie jak nic nie robilem,po 3dm2000 byly dosyc cieple ale nie parzyly,jak byly podkrecone to sie parzyły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 No tu nie trafiles bo jak napisalem w tamtym temacie to mam otwarta bude w tym 2 wiatraki dodatkowe.Tak wiec karta jest dobrze wentylowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 to po ci te wiatraki jak masz obudowe otwarta?u mnie na otwartej od razu sie karta i dysk grzeje,dysk nawet parzy po jakims czasie,natomiast jak pochodzi w zamknietej budzie i otworze to zimny jak trup:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 No masz racje... ALE ja mam dlatego otwarta bo procek strasznie sie grzeje ( to przez modem USB od tepsy=duzo doi z USB) dlatego jeden mam tylko wlaczony ktory wieje pod procek, a dokladniej ponizej Volcano na wprost NB.Co do dysku to moja "Bara" tez sie grzeje ale jest to spowodowane "ssaniem" z sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 moj cavirek przy 20minutowym kopiowaniu filmow z innego dysku byl zaledwie letni...przy otwartej budzie grzaj sie jak powalony ale tylko od spodu,pewnie dlatego ze jest na 188fsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...