tommek Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 hej chcialem sciagnac ze strony nvidii stery do linuxa dla mojej grafy i co mam wybrac jest do wybory ia32 amd64 i ia64 mi sie wydaje ze ia32 (intel amd 32bit ?? ) pomozcie aha proca mam 1,7 athlon 32bit :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 64 to opterony i ... wlasnie.. intel wypuscil juz cos 64bit ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 64 to opterony i ... wlasnie.. intel wypuscil juz cos 64bit ? A o itanium i itanium 2 słyszałes?? Intel wypuścił 64 bitowe proce tak dawno temu że cięzko o nich nie wiedzieć.Nawet jest Windows XP 64 bit i windows 2003 64 bit pod tego proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Dokładnie, od dawna już są, ale tylko i wyłącznie dla serwerów. Opterony też zresztą są już od roku, więc takie stery nie dziwią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...