Vault Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Mam Radeona 8500 Palit-a (Yuan) na pamieciach EtronTech 3.5 ns 250/500 podkrecilem go na 280/560, gdy prubuje wyzej podniesc taktowanie, zaczynaja mi wyskakiwac rozne artefakty. Czym to jest spowodowane ?!? Tym ze proc i pamiec sie grzeja ?!? Czy raczej niedostatecznym napieciem dla karty ? Jesli jest to spowodowane podgrzewaniem, to powiedzcie mi czym najlepiej chlodzic karte, tzn mowie o zmianie wiatraka zalozenia radiatorow na pamieci(Pamieci mam na jednej stronie laminatu tzn 8 kosci wokolo GPU) , i jak to sie przedstawia cenowo ?!? I jeszcze jedno, co lepiej zrobic dla uzysku wydajnosci w gierkach, o 30 mhz podniesc czestotliwosc pamieci i GPU, czy raczej o 100 mhz podniesc czestotliwosc CPU ?!? Oczywiscie jesli mialbym wybierac bo jasne ze chcialbym to i to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 BYŁO SZUKAJ :!: :!: :!: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...