samhain Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 j/w dziala czy nie? ponoc na nie ktorych mobo dziala, na nie ktorych nie... zapytanie czy na asusie p4p800 dlx dziala? jesli nie to na jakich mobo na 100% dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aciu Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 j/w dziala czy nie? ponoc na nie ktorych mobo dziala, na nie ktorych nie... zapytanie czy na asusie p4p800 dlx dziala? jesli nie to na jakich mobo na 100% dziala Biorac pod uwage to wyglada na to ze dziala. Pozdrawiam Aciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Hmm dziwne pytanie. Czemu mialby niedzialac. Dziala na i875P a na i865PE zostale odblokowany przez asusa jako pierwszy. Abit tez ma i teraz to juz chyba wszystkie firmy maja (no moze po za ECS, zreszta to nawet nie jest firma). Tylko ze nie nazywa sie pat. Bo intel sobie zastrzegl. np abit to nazywa game accelerator. Kazda firma jakos inaczej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 intel sie o to strasznie burzy ;) dzieki odblopowaniu PATa w 865 sprzedaz 875 jest bliska 0 ;) tylko intel chyba nie odblokowal ;) w 865PERL; chociaz kto wie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Lasquens -> spoczko masz teorie ze juz nie bede polemizowal... p... jak baba a co d pytania PATa wlaczysz na wiekszosci plytek 865 teraz tylko kwestia wyboru... poszukaj, przejzyj testy i wybierz co ci najbardziej odpowiada... nie jestem w temacie ale na abicie i asusie smiga to wiem Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 testy testami, teoria teoria a ja sie pytam kto to sprawdzil bo wiem ze nei na kazdej wersji abita np dziala dobrze pat... ciekaw jestem jak w przypadku asusa... czy obojetne jaki rev czy jakies konkretne potrzebne... thx all za wypowiedzi, czekam dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Ale zes plyte wybral. MSI-BLE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...