Damiano Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Witam Mam Durona 1Ghz i Solteka SL-75FRN2 SPP do tego 2x256 DDRam 400 Mhz. Proszę o wskazówki ile można wycisnąć maxymalnie na tej płycie i jak postępować z ustawieniami biosa(ile vcore,jakie fsb,itd.). Jestem nowy więc się nie orientuję a pokrewnych tematów nie znalazłem(było o Duronach ale nic o tej płycie). Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Ja mam Durona 750 i Epox-a 8RDA+ Wykręcilem na tej płycie 182x5.5 i mam 1001 Mhz Jak masz odblokowany mnożnik to go obniż i podnoś magistralke :) i pamiętaj żeby zwiększać napięcie bo duzo nie wykręcisz :] pozdrawiam PS. czy da sie bardziej obnizyc mnoznik ?? jak ktos wie niech mi powie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 A jak nie mam odblokowanego mnożnika to co mogę zrobić :?: Wykombinuję coś :?: FSB :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 A jak nie mam odblokowanego mnożnika to co mogę zrobić :?: Wykombinuję coś :?: FSB :?: no możesz odblokować mnożnik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 A jak nie mam odblokowanego mnożnika to co mogę zrobić :?: Wykombinuję coś :?: FSB :?: no możesz odblokować mnożnik :) A coś więcej :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 A jak nie mam odblokowanego mnożnika to co mogę zrobić :?: Wykombinuję coś :?: FSB :?: no możesz odblokować mnożnik :) A coś więcej :?: a wiecej na ten temat to jest napisane w xxx topicach na tym forum , więc nie przeginaj tylko SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...