danieldz Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Szukam oprogramowanie do telefonu Sagem Mc 912 i Mc 939, niestety nigdzie nie moge tak owego znalezc, moze wy macie jakies namiary albo moze macie na dysku i jestescie sklonni przeslac. Dodatkowo poszukuje instrukcji jak zmienic jezyk..... Z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Zajrzyj na www.techtronic.pl. Na downloadzie powinno byc cos do Sagemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Download na techtronicu padl. Brak FTP'a :(. Dobrze ze wiekszosc softu z tego ftpa mam na dysku niestety Sagem'em sie nie zainteresowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Sajmon a masz moze jakas polifonie w formacie wave ktora molbysa mi przeslac mailem, bo nigdzie tak owej znalezc nie moge...co mnie zaczyna mocno irytowac...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...