gevrey Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 jak podkrecic proca P4 2.8 HT na plycie GIGABYTE 8KNXP 875P czy ktos ma ta plyte dajcie znak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 na poczatek proponuje poczytac: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29395 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gevrey Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 zawsze znajdzie sie jakis madry jak mialem kompa to co niektóry walil jeszcze w gacie i troche wiem o podkrecaniu problem polega ze niemoge znalezc w biosie ani mnoznika ani magistrali dlatego kieruje to pytanie do kogos kto ma taka plyte lub mial stycznosc lub ktos kto ma pojecie bo gadac umie kazdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 To trzeba bylo napisac od razu czego niemozesz nazlezdz lub ustawic a nie pare slow i wszyscy maja sie domyslac na czym stanoles w czasie podkrecania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gevrey Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 a moze ktos ma ine typy plyty gigabyte pod p4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 zawsze znajdzie sie jakis madry jak mialem kompa to co niektóry walil jeszcze w gacie i troche wiem o podkrecaniu problem polega ze niemoge znalezc w biosie ani mnoznika ani magistrali dlatego kieruje to pytanie do kogos kto ma taka plyte lub mial stycznosc lub ktos kto ma pojecie bo gadac umie kazdy A czy kolega był łaskaw poczytać manuala do płyty, zanim zaczął zadawać głupie pytania? Szlag człowieka może trafić. Ja zadałem sobie ten trud, i ściągnęłem manuala ze strony gigabyte: http://tw.giga-byte.com/Download/Download....ual_8knxp_e.pdf Stoi tam jak byk napisane: -> CPU clock ratio: xxX i dalej: -> CPU host clock control: enabled/disabled dla enabled opcje są: -> CPU host frequency: 100-355Mhz i dalej: AGP/PCI/SRC: 33/66/xxx i dalej: Memory frequency for: i tak dalej, i tak dalej... Więc na przyszłość radzę skorzystać z: -mózgu -strony producenta -googli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 zawsze znajdzie sie jakis madry owszem, zawsze znajdzie sie jakis madry, a ciesz sie ze jakis moderator nie zamknal ci topika, albo wywalil od razu za takie debilne pytanie jak mialem kompa to co niektóry walil jeszcze w gacie wali mnie to kiedy miales kompa i kto kiedy wali w gacie, kazdy kiedys nie mial kompa i walil w gacie, kogo to interesuje, co z tego ze masz kompa :?: niektorzy nie maja kompa i znaja sie na o/c i troche wiem o podkrecaniu to jesli sie troche wie, to powinno sie zadac sensowne i jednoznaczne pytanie problem polega ze niemoge znalezc w biosie ani mnoznika ani magistrali dlatego kieruje to pytanie do kogos kto ma taka plyte lub mial stycznosc lub ktos kto ma pojecie bo gadac umie kazdy i wlasnie to trzeba bylo napisac w PIERWSZYM POSCIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gevrey Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 DZIEKUJE Z GORY ZA POMOC PROBLEM ROZWIAZANY ORAZ PRZEPRASZAM TYCH KTORYCH URAZILEM!!!!!!!!!!!! :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 mam NF7-S i 1700+ - jak sie to podkreca? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gevrey Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 przedewszystkim przepraszam maybacha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...