atomic Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 No więc proszę o propozycje nazwy strony www, strona będzie na temat softwarowy, hardwarowy, i o sieciach i internecie, czyli krótko mówiąc o kompach, bedzię miala domenę .tk proszę o wasze zdanie z góry dizękoję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 sam cos wymysl... Twoja strona. nie "dizękoj" nie ma za co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomic Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 no myślę i myślę i nic mi nie przychodzi do glowy, jedyne cos takego ----ware.tk, ale czekam na komentarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 www.atomicware.tk, www.seksware.tk, www.sprzetware.tk, www.tweakware.tk, www.kichaware.tk, www.ocacnwware.tk, www.reedware.tk, www.kaszankaware.tk -> Dobra już nie moge :lol: Ale jak widzisz wymyśleć coś to nie problem 8) Więc wypisujesz sobie kilka(dziesiąt) nazw które Ci przychodza do głowy i wybierasz najlepszą... Mam nadzieję, że Ci się do czegos to przyda :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 www.zamknac.glupi.topic.-.czlowieku.masz.chyba.przeciez.swoj.rozum.ware.tk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Cytat www.atomicware.tk, www.seksware.tk, www.sprzetware.tk, www.tweakware.tk, www.kichaware.tk, www.ocacnwware.tk, www.reedware.tk , www.kaszankaware.tk -> Dobra już nie moge :lol: Ale jak widzisz wymyśleć coś to nie problem 8) Więc wypisujesz sobie kilka(dziesiąt) nazw które Ci przychodza do głowy i wybierasz najlepszą... Mam nadzieję, że Ci się do czegos to przyda :roll: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 www.komp-ware.tk www.pc-ware.tk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 www.pc-stuff.tk www.pc-respect.tk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 www.ja.to.wszystko.ware.tk www.ware.sie.na.ryj.tk sory ale mam zły chómor i muszę się wyżyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomic Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 dzięki za odpowiedzi, oprócz pewnej osoby pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...