burro Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Czy istnieje jakis program umozliwiajacy uzyskanie na myszce efektu "auto-fire". Chodzi o to zeby wystarczylo raz kliknac i przytrzymac, zeby sie kilikało samo. Takie funjcje mam w padzie i sprzydaly by sie tez myszce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 zawsze mozna wlutowac w mysze jakis generator ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Czy istnieje jakis program umozliwiajacy uzyskanie na myszce efektu "auto-fire". Chodzi o to zeby wystarczylo raz kliknac i przytrzymac, zeby sie kilikało samo. Takie funjcje mam w padzie i sprzydaly by sie tez myszce :D ze co?? :lol: :lol: :lol: kupujesz myszke za 5 zeta......... laczysz przewody od lewego przycisku w myszce i masz auto-fire :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Mi sie wydaje ze ma poprostu zwarcie, a nie auto fire..... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Hmm, a może zamaist zlutowywać oba przewody wmontować pomiędzy nie jakiś kondensatorek, wtedy bedzie autofire. Można się jeszcze pobawić i zrobić właczniczek z boku, aby był wybór autofire - zwykła msyzka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...