Luizyt Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Ma ktos dzisiejsza (piatkowa) wyborcza z tym testem IQ?? Ja nie zdarzyłem kupic a bym go chciał. Czy znalazł by sie ktos kto by mi to przeskanował i przesłał w rozsadnym rozmiarze na daniel120@poczta.onet.pl z odpowiedziami oczywiscie... Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 to ja bym prosil o linka do tego skana jesli by ktos mial taka mozliwosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 http://www2.gazeta.pl/edukacja/1668728,488...61,1714667.html spryciarze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 o to dzisiaj mialo byc :| :D :lol: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 ciekawe cz wyjdzie mi IQ powyzej FSB mojego procka :D (166) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Luizyt, maybach, Wy już wykazaliście się niskim wynikiem, bo nie przyszło Wam do głowy poszukać na portalu Gazety. ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Ja miałem 19/30 odpowiedzi dobrych :roll: nie wiem czy to dużo czy mało bo nie ma przelicznika na IQ no chyba że ja go nie dojrzałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Luizyt, maybach, Wy już wykazaliście się niskim wynikiem, bo nie przyszło Wam do głowy poszukać na portalu Gazety. ;) :Do tak wyobraz sobie ze byłem na stonie gazety i widziałem jakies test ale pytanie pierwsze było inne niz w tescie z gazety a ja chciałem własnie tam ten... widocznie za słabo szukałem bo mam niestety jeszcze modem... robie sobie włąsnie ten tescik ciekawe co wyjdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Luizyt, maybach, Wy już wykazaliście się niskim wynikiem, bo nie przyszło Wam do głowy poszukać na portalu Gazety. ;) :D no, faktycznie :oops: :oops: :oops: i googla tez nie uzylem :oops: :oops: :oops: chyba lepiej zebym nie znal swego IQ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 dobra... nie bede oszukiwal... mialem 16/30.. to niczego nie usprawiedliwia ale bylem i wciaz jestem zmeczony.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 23/30 srednio w sumie. Ale to przez te wakacje ktore trwaly od czerwca do 1 pazdziernika :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Cholera, matematyczne i logiczne były raczej banalne, najgorzej a anagramami - nie składają mi się w całość. Wynik 22/30 - ale nie można być genialnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Mój wynik 0/30 -> Nie chciało mi się do końca robić i skończyłem na pierwszym zadaniau :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 ja miałem 15/30 czyli równa połowa ;]]]] Wie ktoś ile to jest w przeliczeniu na iq?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 21/30... trudne byly te z kojarzeniem ktory rysunek nie pasuje do pozostalych.. reszta raczej prosta i przyjemna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 panowie slabo z wami, jest 2 w nocy, padam z nog i staralem sie jak tylko moglem, ale mi leb odpada, oceniam sie jako srednio inteligentnego, a moj wynik to 25/30, wiec cos z wmi nie tak :/ 2 pytania blednie odpowiedzialem, a 4 przewinalem strzelajac bo nie chcialem czasu marnowac (mozna powiedziec ze nie umialem w normalnym czasie - 1 trafiłem :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 mialem 15 na 30 jestem sredniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 [wycięte przez cenzurę] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 20/30 - czyli wg gazety wybiórczej jestem powyzej przecietnego iq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...