tomi1025 Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Teraz zanim zostanę wyśmiany lub odesłany do funkcji szukaj chciałbym zadać parę pytań na temat płyty SL-75FRN2-RL. Chciałem uruchomić sobie w biosie Redstorma (czytałem że nie jest najlepszy ale chodzi o fakt uruchomienia :) ), ale w biosie nigdzie nie ma funkcji takiej jak RedStorm Overclocking Tech.W poście jest logo redstorma więc myślałem że sobie go odpale ale jego poprostu nie ma w żadnych opcjach :!: Czy to możliwe żeby ten model go nie obsługiwał? Może mam zły bios BTW d1,3l. Jeśli ktoś orientuje się o co w tym chodzi proszę o pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1025 Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Jednak widzę drodzy użytkownicy forum :wink: że temat redstorma na tej płycie jest dla wszystkich zagadką. Ok więc zadam inne pytanie: czy ktoś ma tę płytę i odpalił redstorma :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Zapytaj sie lepiej w przyklejonym topiku o Solteku na Sprzecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Zapytaj sie lepiej w przyklejonym topiku o Solteku na Sprzecie. no właśnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...