Jacoo Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Witam i pozdrawiam wszystkich :) Mam nastepujacy problem. Koleżanka zainstalowała sobie grę (nawet nie zna juz jej nazwy) i gra ta pozmieniała jej standartowe obrazki podczas ładowania jak i zamykania systemu Windows 98 SE (niebo z napisem Windows 98 i napis Zamykanie systemu Windows 98) na obrazki z jakimś zakichanym kotem. Szukałem w rejestrze ale niestety nieporadziłem sobie z tym :( Słyszałem ze sa programiki do zmiany tych obrazów. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc to byłbym bardzo wdzięczny (BTW Koleżanka bardzo mi się podoba :D ). POZDRO 4 ALL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 sa to pliki z tego co pamietam LOGOS.SYS i i LOGO(cos tam).sys, normalne mapy bitowe, w katalogu windy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoo Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 To mam podmienic te pliki z innnego sytemu Windows 98 SE ?? Czy tez jakos inaczej bo jak zrobilem podglad w Windows Commanderze to jakies szlaczki i cyferki mi sie pokazaly :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Odpal w paincie :D tak, mozna przegrac z innego win i bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoo Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 OK Cosmo to dzisiaj znowu uderzam w drzwi koleżanki :) Zobaczymy co z tego wyniknie :D. Jak pomoże to bedę Twoim dłużnikiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 sa to pliki z tego co pamietam LOGOS.SYS i i LOGO(cos tam).sys, normalne mapy bitowe, w katalogu windy niedokladnie. 1 jest na c: a dwa pozostale w katalogu windy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoo Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 No i pomogła podmiana plików :) Dzięki chłopaki za pomoc. <ukłon> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...