Micuel Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 mam taki problem że gdy właczy magistrale 133/33 (6x133) to mi sie moj win XP wiesza (pisze o braku jakiegos tam pliku) reinstalka nie pomaga zato przy mag. 133/44 wszystko jest Ok ale to chyba niebezpieczne 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 to nie niebezpieczne, ael dziwne :P , choc roowniez BARDZO niebezpieczne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 niebezpieczne ponieważ grzeja sie karty które są w pci, hdd i cd, zobacz czy są cieple jeżeli tak to wiatraczki, wiatraczki, wiatraczki... :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 nie chodzi tylko o temp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 no fajnie ale co z tym zrobić :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 nie spotkalem sie z takim przypadkiem jeszcze :) to jest po prostu anormalne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 A może ktos inny z MB Abit KT7A powie mi czy spotkał sie z takim problemem na swojej MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...