pawelk Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 1.Po zainstalowaniu WIn 98 i wszystkich sterownikow, nie instaluje mi sie program do obslugi dzwieku 5.1. 2. Po zainstalowaniu Win 2000 Profesional i wszystkich sterownikow oraz service pack'ow tak jak producent pisze w instrukcji nie ma programu do obslugi 5.1 i jak wllacze pierwsza mp3 to jest ok wlaczam nastepna i dzwiek jest bardzo spowolniony.... PROSZE O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 zainstaluj xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 i co to da ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 jak chcesz uzyskac dzwiek 5.1 ? primo aby to zrobic sa 2 mozliwosci: 1. korsztasz z wyjscia cyfrowego 2. korzystasz z wyjsc analogowych na plycie ale aby miec dzwiek 5.1 potrzebny jest zrodlo dziwku 5.1 tymczasem ty nic o tym nie piszesz... czego sie spodziewales ze ci sie zainstaluje... zainstalowal sie sterownik do dzwieku i tyle. Reszta zalezy od DVD playera ktory musi umiec zmusic dzwiekowke aby grala w systemie 5.1 i tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Nie o to mi chodzi wczesniej mialem Płyte MSI kt3V i jak instalowalem sterowniki do dzwieku to na pasku zadan kolo godziny pojawiala sie ikona a jak na nia kliknalem to bylo do ustawienia dzwieku czy ma dzialac jako piecio lub dwu kanalowa.... a teraz tego nie mam.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...