Buzzy Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Czy mozna za 1500 cos lepszego kupic ? Pomozcie czy to co wybralem jest dobrym wyborem: Chieftec 360W HPC-360-202 214,00 OCZ PC3200 512MB Premier Series 529,00 Soltek SL-75FRN2-L nForce 2, ATA133, 6CH 359,00 Athlon XP 2500+ Barton 389,00 ---------------------------------------- 1491,00ZŁ Chodzi mi oczywiscie tylko o zasilacz proca mobo i ram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 nic bym nie zmienił , wszystko wypas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 spox sprzecik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Ja bym tylko zainwestowal w zasilacz dual fan i wszystko paza tym jak najbardziej pozytywne... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Rowniez polecam Chiefteca DF. Reszta OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 a ja bym kupil pamieci twinmos 2x 256 do duala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Rowniez polecam Chiefteca DF. Reszta OK. Witam, hm nie wiem czy sie opłaca.....bo, w DF wentyle działaja wolniej (żeby były w miare ciche jak w wersji z jednym wentylem); ale i tak maja lepszy wyciąg powietrza z wnętrza budy.... pozdr Damianosz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 ja jusz bym byl w sklepie po ten sprzecik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 a ja bym kupil pamieci twinmos 2x 256 do duala Jeszcze niektórzy się nie nauczyli, że nie warto dla bzdurnego duala na AMD zajmować sobie dwóch slotów :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 a ja bym kupil pamieci twinmos 2x 256 do duala Jeszcze niektórzy się nie nauczyli, że nie warto dla bzdurnego duala na AMD zajmować sobie dwóch slotów :? Jednak dual cos daje (choc niewiele ale zawsze cos) a pozaty co to za zjmowanie slotow?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 a ja bym kupil pamieci twinmos 2x 256 do duala Jeszcze niektórzy się nie nauczyli, że nie warto dla bzdurnego duala na AMD zajmować sobie dwóch slotów :? Hmm dual daje 10% wiecej powera to jest nic? Jesli ktos chce to czemu nie moze? A pozatym to ja juz bym wzial 2x256mb OCZ a nie jakis tam twinmosow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Dual daje 1-3% w AMD . W pentiumie daje niezlego kopa ale to juz jest inna bajka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 a ja bym kupil pamieci twinmos 2x 256 do duala A pozatym to ja juz bym wzial 2x256mb OCZ a nie jakis tam twinmosow :P Uwazasz ze twinmos na Mtec jest zlym wyborem? Napewno tanszym i wydaje mi sie ze nie gorszym Zreszta o pamieciah juz bylo duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Tak jak mówił Buzzy - dual daje "przyrost" mocy 1-3%. Wiele już o tym było na forum. A "zajmowanie slotów" - uniemożliwianie założenia dwóch następnych kości pamięci - przy włożeniu 2x256 pozostaje tylko 1 slot wolny i mamy ograniczone możliwości rozbudowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...