LPC Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 sq$%$%#$^ szwedy karnego nawet olali, jak pech to pech kolejne ME bez POLSKI a tak się chłopaki starali :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 sq$%$%#$^ szwedy karnego nawet olali, jak pech to pech kolejne ME bez POLSKI a tak się chłopaki starali :evil: niestety bylbym zaskoczony jakby sie dostali a tak to juz normalka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 A ja sie w sumie ciesze. Może wreszcie zrozumieją, że nie gra się na ostatnie mecze, licząc na cud, i niech wreszcie ruszą się w meczu i grają do końca. Niech jakiś trener obrone zmieni bo teraz to ona jest skromnie mówiąc pożałowania godna. A jesteśmy tacy ambitni, że chcemy organizować ME w 2010 r. Ludzie z czym do świata :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 To nie Szwedzi dali [gluteus maximus] tylko Polacy, trzeba bylo grac a nie czekac na innych. I nie mow ze to byl pech poprstu slabo grali i juz... teraz mozna porownac sukces Engela z sukcesem Janasa... Latwiejszej grupy nie moglismy miec... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 A ja sie w sumie ciesze. Może wreszcie zrozumieją, że nie gra się na ostatnie mecze, licząc na cud, i niech wreszcie ruszą się w meczu i grają do końca. Niech jakiś trener obrone zmieni bo teraz to ona jest skromnie mówiąc pożałowania godna. A jesteśmy tacy ambitni, że chcemy organizować ME w 2010 r. Ludzie z czym do świata :evil:w 2010 to będą MŚ my chcemy z ukraincami org w 2012 ME a finał odbedzie sie na stadionie wybudowanym pod elektrownią czernobyl . A co do szwedow to ewidentnie olali mecz z łotwą nie dość że łotwa od 70 min grała w 10 to jeszcze karnego nie wykorzystali ech , szkoda słów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 znowu potwierdzila sie zasada : umiesz liczyc licz na siebie niestety polacy nie potrafili wygrac z lotwa to sie zemscilo i tyle, szwedzi tez dali dupska, ogolnie beton ale niedzielan spoko gral przynajmniej lepiej niz w ostatnich meczach olisadebe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 znowu potwierdzila sie zasada : umiesz liczyc licz na siebiealbo umiesz liczyc - licz dla Tweak.pl w SETI@Home :wink: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=43442&highlight= A tak do tematu to w sumie mogli cos te Wikingi dla nas jednak zrobic. Teraz mozemy zaczac produkowac koszulki z napisem "F....k Sweden". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 znowu potwierdzila sie zasada : umiesz liczyc licz na siebiealbo umiesz liczyc - licz dla Tweak.pl w SETI@Home :wink: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=43442&highlight= A tak do tematu to w sumie mogli cos te Wikingi dla nas jednak zrobic. Teraz mozemy zaczac produkowac koszulki z napisem "F....k Sweden". nie wiem czy wiesz ale ja juz jestem w tweaku seti na 3 miejscu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 znowu potwierdzila sie zasada : umiesz liczyc licz na siebiealbo umiesz liczyc - licz dla Tweak.pl w SETI@Home :wink: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=43442&highlight= A tak do tematu to w sumie mogli cos te Wikingi dla nas jednak zrobic. Teraz mozemy zaczac produkowac koszulki z napisem "F....k Sweden". nie wiem czy wiesz ale ja juz jestem w tweaku seti na 3 miejscu :PWiem, wiem, zauwazylem. To bylo tak do wszystkich zeby sie przylaczali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 znowu potwierdzila sie zasada : umiesz liczyc licz na siebiealbo umiesz liczyc - licz dla Tweak.pl w SETI@Home :wink: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=43442&highlight= A tak do tematu to w sumie mogli cos te Wikingi dla nas jednak zrobic. Teraz mozemy zaczac produkowac koszulki z napisem "F....k Sweden". nie wiem czy wiesz ale ja juz jestem w tweaku seti na 3 miejscu :PWiem, wiem, zauwazylem. To bylo tak do wszystkich zeby sie przylaczali.:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 nie czytalem calego topicu ale powiem cos. Gdyby nie dali d.upppy w meczu z Lotwa u nas, to bylibysmy w ME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 nie nie , tylko awansowalibysmy do barazy... a tam moglibysmy sie spotkac z holandia, hiszpania, rosja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Co za pech ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 no i byloby smiesznie =] =] =] Polacy to juz taki narod, ze najwazniejsza jest ostatnia szansa =] powstanie narodowe, ostatni mecz lub ostatnie pivo :/ ehhhhh troche szkoda =] BTW kiedy sie zaczynaja euro, a kiedy mistrzostwa swiata? I nastepne pytanko, gdzie tym razem jest euro? bo mistrzostwa swiata sa chyba w Niemczech nie? =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 :arrow: nie jestem zaskoczony. tak musialo byc... jednak najbardziej wkurzajacy jest fakt przestrzelonego karnego przez szwedow (jakby ukartowane)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 A tak młodzieżówka sie starała i do ostatniego meczu niedali [gluteus maximus] pomgajac o ile sie niemyle właśnie Szwedom :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 ... Gdyby nie dali d.upppy w meczu z Lotwa u nas, to bylibysmy w ME najprawdziwsza prawda - niestety ale wczoraj Niedzielan szalal 8) (niech sie schowa Olisadebe ktory caly czas na boisku stoi w miejscu) gdyby tak odrazu go wystawiac a nie np "drewnika" Wichniarka ktory nawet slabo sie prezentowal przeciwko SanMarino to moze nawet bysmy byli na 1 miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 nie czytalem calego topicu ale powiem cos. Gdyby nie dali d.upppy w meczu z Lotwa u nas, to bylibysmy w MEtaaa a jakbysmy wygrali wszystkie mecze to bysmy byli w gropie na 1 miejscu. takie gadanie go**o daje wygrali bysmy z lotwa u nas to moze przegralibysmy teraz, niema co rozpamietywac poprostu bylismy za slabi aby wejsc do euro i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Moim zdaniem to nie weszliśmy tylko dlatego że naszej reprzentacji sie nie chciało grać.Oni wychodzili na boisko żeby pospacerowac, małe zaangażowanie, mała wola walki.A przeciez reprezentują swój kraj i powinni w każdym meczu dawać z siebie 200%, a nie zachowywać sie tak jakby odrabiali pańszczyzne. Takich powinni wywalić z reprezentacji na zbity pysk, jak robi łache że gra to niech wypier..... a szwedzi to faktycznie dali duuuu... Tak sie nie robi, to było z ich strony hamskie, nasza młodzieżówka też mogła olać. Ja coś czuje że oni specjalnie tego karnego nie strzelili. Głupie fagasy, znowu sie okazuje że można liczyć tylko i wyłącznie na siebie. Fartem mogło sie udać, ale powiedzmy szczerze- nasi nie zasłuzyli żeby grać w EURO 2004. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recenzent_ Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 a ja ciesze sie ze przegrali nie ma ich i przynajmniej nie beda brali kasy za kolejne mecze lole jedne poza tym nie jestem patriota w tym przypadku bo nie warto byc patriota dla takich leszczy i wole ogladac juz inna druzyne ktora bedzie twprzyla w meczach lepsze widowisko jak ktos wczesniej powiedzial mecze ostatniej szansy hahah smieszne wczesniej obijanie sie olewanie ignorancja a nagle zebranie sie i liczenie na niewiadomo co dziekujmy szwedom za to co zrobili warto wspomniec jedno z chinskich przyslow jezeli jestes liderem zachowuj sie tak jakbys byl na ostatnim miejscu ale nasi niestety tego nie rozumieja zreszta po co maja szmal i leja na wszystko a niedzielan ? poprostu mial mecz zycia kazdemu moze sie zdarzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 a ja ciesze sie ze przegrali nie ma ich i przynajmniej nie beda brali kasy za kolejne mecze lole jedne poza tym nie jestem patriota w tym przypadku bo nie warto byc patriota dla takich leszczy i wole ogladac juz inna druzyne ktora bedzie twprzyla w meczach lepsze widowisko jak ktos wczesniej powiedzial mecze ostatniej szansy hahah smieszne wczesniej obijanie sie olewanie ignorancja a nagle zebranie sie i liczenie na niewiadomo co dziekujmy szwedom za to co zrobili warto wspomniec jedno z chinskich przyslow jezeli jestes liderem zachowuj sie tak jakbys byl na ostatnim miejscu ale nasi niestety tego nie rozumieja zreszta po co maja szmal i leja na wszystko a niedzielan ? poprostu mial mecz zycia kazdemu moze sie zdarzyc Ale warto być kibicem który jest z drużyna na dobre i na złe /jak za kilka lat będzie dobra druzyna ta czy kolejna to każdy będzie twierdził że był zawsze z i za reprezentacją/ja jestem od zawsze z i za reprezentacją pierwsze mecze ogladałem w wieku 6lat i do teraz/to tak jak z Małyszem kilka lat temu Małysz był mało znany a teraz każdy twierdzi ze jest z nim od zawsze , jak skoki w polsce niecieszyly sie taka popularnoscia jak teraz ja zawsze bylem z polskimi skoczkami,wtedy jeszcze Małysz niebył taki dobry, czasami sie wybił i był w dziesiatce a i zdarzyło sie wygrać coś, nr 1 w kadrze był Skupień i Mateja/ KIBIC MUSI BYĆ NA DOBRE I NA ZŁE Z DRUŻYNĄ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 [gluteus maximus] [gluteus maximus] [gluteus maximus] polska piłka = brak stylu gry .... beznadzieja ... trza byuo pokonac ich wczesniej to szwecja moglaby nam nadmuchac... a tak dali specjalnie dla nas [gluteus maximus] :-) -------------------- swoja droga kto by cenzurowal dup.a wyraz ... efff i to jest demokracja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...