Tomi Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Czy waszym zdaniem ten system dobry jest i czy warto go instaloważ I czy można go instalować z dos-a czy trzeba najpierw jakiś inny system mu wrzucić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 czy jest dobry ? dla mnie najlepszy ze wszystkich okien. nie posiada niepotrzebnego syfu jakiu ma XP, i stabilnosc jest bardzo dobra. moze troche mniej wydajny od 98se i XP jesli chodzi o gry ale za to nadrabia komfortowym trybem pracy bez zadnych niespodzianek. jesli nie jestes zapalonym graczem to, instaluj jak nic ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 aha a jesli chodzi o instalacje no to z dosa go nie zainstalujesz. potrzebujesz do tego boot'owalna wersje CD z w2k albo specjalne boot'owalne dyskietki. a jesli masz juz zainstalowany jakis inny system to w2k zrobil ladnie boot managera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgadzam sie z przedmowca ;) Win 2000 jest chyba najlepszym systemem operacyjnym na pecety (mowa oczywiscie o tych od MS). Ma stosunkowo niewysokie wymagania sprzetowe i jest naprawde stabilny i wydajny. No, to oczywiscie zalezy w glownej mierze od sprzetu, bo na marnej plycie i pamieciach "Made in Dolna Grupa" nawet na Linuksie daleko nie zajedziesz... :? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 przylaczam sie, system stabilny, pewny. nigdy mnie nie zawiodl. najlepiej instalowac z bootowalnej plyty cd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 tia system jest baardzo dobry tzn. bardzo stabilny nie to co inne windowzy ;]] oglonie b.fajny tylko radze nie instalowac serice pack'a, bo czesto po tym windowz sie jebi* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 A ma ktos wersje iso windy2000 po polsku? Bo ja mam tylko angielska prof. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ja mam w2k pl (kopiowana z oryginalu) i w2k advanced serwer eng (tesh z oryginalu) a iso moge zrobic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...