DR.Zepsu Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Mam taki problem mianowicie nie wykrywa dysku i cdromu w biosie. Można wejść do windowsa w trybie awaryjnym ale nie wiedać cdromu w Moim komputerze. Przepinałem HDD i CDROM nic nie pomogło Oddzielnie tez próbowałem i nic Sprawdziłem zworki tez nic Docisnałem kabelki i nic Podejrzewam że to cos z płyta główną ale nie wiem czy dobrze mi sie wydaje Pomóżcie Błagam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Ten problem nie dotyczy mojego kompa tylko siostrzeńca Kupił jakis używany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 sprawdzales czy na plycie nie ma jakies nozki wylamanej? A jak mechanicznie jest ok tzn ze chyba to plyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 a co z taśmą? Masz hdd i cdrom na jednej tasmie ? może problem jest tutaj? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Sprawdzałem tez nóżki sa oki Dziwi mnie to że do Wina można wejśc i wszystko działa oprócz CD bo go nie wykrywa no i dysku tez nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Mysle że nie bo wcześniej wszystko było oki na jednej taśmie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Ja ta siek dobrze na naprawach nieznam, ale zasugeruje taki temat czy aby cd-rom i hhd jest zasilany!??Może to wina zasilacza!!?? ..podro...:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.LordOlO Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Pytanie z mojej strony male: Czy to jedyny HDD w tym kompie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 w biosie jest opcja która dotyczy każdego urzadzenia aby je wyświetlał (podejrzewam ze włączone i przy starcie pokazuje że nie na danym stanowisku np. Secondary Slave Drive); co do cdromu spróbuj zaisntalować jakieś sterowniki ASPI....to nie pomoże....hm..nie wiem.. SĄ NA SALI FACHOWCY :!: :!: :wink: pozdr Damianosz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Tak to jedyny dysk w kompie Sprawdzałem w biosie i nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 mi sie wydaje,ze to wina sterow. Odinstaluj wszystkie dyski i kontrolery, zrestartuj i insaluj stery od nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.LordOlO Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 No nie wydaje mi sie zeby to byla wina sterow... Ciekawe jest to, że mimo tego ze nie widzi dysku potrafi z niego uruchomic system !!! Kiedys mialem tak samo... z tego co pamietam wina lezala po stronie tasmy IDE. Bodajze skrajna zyla byla przerwana... Jak mozesz to sprawdz tą droge... POWODZENIA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...