cinucha1 Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 czy w windzie 98se dziala opcja hacked driver? zainstalowalem omegi 3.7 i nigdzie nie bylo opcji "hd", we wlasciwosciach ekranu nie ma dodatkowej zakladki... ps. szukalem :wink: . nie bylo wzmianek jaki kto ma system. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Uzasadnij mi dlaczego przy takim szybkim komputerze uzywasz win 98 zamist 2000 lub xp to pomoge Ci szukac... ale nie mow ze jest szybszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinucha1 Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Uzasadnij mi dlaczego przy takim szybkim komputerze uzywasz win 98 zamist 2000 lub xp to pomoge Ci szukac... ale nie mow ze jest szybszy... wlasciwie to kwestia przyzwyczajenia... no i nie mam nic innego pod reka :wink: ps chyba znalazlem odpowiedz: http://4peeps.com/ivb/index.php?showtopic=4723 "- The 9x/ME drivers still dont have the hacked driver incorporated, sorry." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 odkąd przerzuciłem się z codegena 300W i win98 na fortona 250W i win2000pro nie miałem ani jednego zwisa :D . stery mam właśnie omegi ale pod nVidię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...