Tomachock Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 mam wiatrak od zasilacza ale nie mam wtyczki od kabla ( takiej jak na wiatrak od procesora ) i niewiem czy to można kupic może na allegro jest (na sztywno sie boje podłanczać bo już raz mi kabel zleciał i i dotkną pł.gł co spowodowało automatyczne wyłączenia kompa pł.gł. taka jak w podpisie niewiem czego sie wyłączył ale pewnie kabel spięcie zrobił) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 mozna kupic wtyczki 3 pin bez problemu mozesz podlonczyc ten wiatrak takze do wtyczki molex od hdd albo fdd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.LordOlO Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Witam! Najlepiej byloby zabrac z jakiegos starego wentylatora. Ale rozumiem ze nie posiadasz... Kupic moze byc ciezko (chyba ze w komplecie z wentylatorem :-D ) Mozesz zadaptowac wtyczke z kabla: karta muzyczna - CDROM . Ma o jedna "dziurke" wiecej ale nie szkodzi. Do dzialania wentylatora wystarcza dwa a trzeci do pomiaru predkosci obrotowej. Ja mam tak u siebie - mimo ze wtyczka nie wchodzi idealnie - trzyma sie na tyle mocno ze nie spada. POWODZENIA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 ... raz mi kabel zleciał i i dotkną pł.gł co spowodowało automatyczne wyłączenia kompa pł.gł. taka jak w podpisie niewiem czego sie wyłączył ale pewnie kabel spięcie zrobił) heheheheh jusz 2 razy mialem to samo, ciekawi mnie jak to dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...