Marin Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Mam Athlona 1600 jego fabryczny fsbs 133 i 133mhz na RAM. W ramie powstaje problem. Niedawno dokupilem sobie 512 Mb ramu lecz niewiem czemu dziala stabilnie tylko na 100 mhz. Przez to ze musze miec 100 mhz na ramie moj procesor ma tez 100 i wtedy jest o wiele wolniejsz. Jak podniesc FSB procesora, aby nie podnosic mhz ramu :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 napisz jakie i ile masz tych kości ramu, i jakią płyte masz,Podaj ciut więcej danych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marin Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Plyta : ECS K7S5A Ram: Dwie kosci DIMM :/ 258 i 512 Zachwile ci powiem bo musze sie do nich dostac. A i problem wystepuje tylko w grach. Edit: Trudno mi powiedziec Litera A na zielonym tle Rok produkcji 2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 n oto masz problem bo nawet jak ustawisz pamięci na 100 MHz a procek na 133 to tryb asynchroniczny może spowolnić kompa. najlepiej jakbyś oddał te pamięci jeśli możesz i kupił inne. u koleżanki pamięci 256 MB z takim samym znaczkiem działały ok ale ona ma durona i wszystko chodzilo na 100 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marin Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Na 100 mhz to ja obecnie jestem i nienarzekam ale wyzej nie da rady. :( No coz i tak niedlugo kompa kupuje. Tzn. za pol roku mam narazie 1000 zl ale na co mi to starczy poczekm do Stycznia troche sie uzbiera :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...