POWER BY AMD Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 powodzenia ja jeszcze ze sterami poombinuje i licze na 16k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 no co jest panowie nikt nie chce sie zmieżyć w 3dm zapraszam nawet tych z gf4 ti4600 jak rónież posiadaczy r9500pro bo tak bez celu nie ma po co kręcić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 widocznie nie ma dla Ciebie konkurenta na forum, a szkoda :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 wygrywam z tobą jak nic, po prostu nie masz szans. mój komp pobiera mniej prądu ;) no i mam na pewno fajniejszy monitor i komp mniej hałasuje niżtwój - same plusy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 wygrywam z tobą jak nic, po prostu nie masz szans. mój komp pobiera mniej prądu ;) no i mam na pewno fajniejszy monitor i komp mniej hałasuje niżtwój - same plusy :Dczy ja wiem?? obecnie na 100% Twoj komp ma wyzsza wydajnosc w 3D niz moj, ale moj na 100% jest cichszy :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 MSI GF4 Ti4200, 128MB, 4ns, default 250/444. Max @294/593 na defaultowym chlodzeniu - cieniutenko... a jeszcze delikatnie wiaterek wial na karte. Mi sie trafila sztuka raczej slabsza. Zobaczymy, jak wymienie chlodzenie rdzenia. Po zamontowaniu radiatorkow na pamieci, karta kreci sie... gorzej, bo max to 290/540 :!: juz bez wiaterku :P Uzylem badziewiaste aluminiowe radiatorki na jakiejs tasmie - dziadostwo. Bede musial je podszlifowac i polozyc na pascie silikonowej. Max 3dmark2001 to ledwo okolice 13400 na moim Solteku i antku na 2.28GHz, natomiast na Solteku SL75-KAV + antek 1.46@1.66 max to 9300 :( Ale sie nie poddaje :) Za to moj gf2mx chodzi z 175/145@235/190, a z pewnymi artefaktami nawet 265/210 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no to kiepsko panowie nawet na radkach nikt nie ma więcej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Jak wkoncu moj remont sie skonczy to moze uda mi sie Cie przebic :) Narazie tylko 6048 :/ Karta krecona na 320/630 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 A co sobie kupujesz i jaką masz grafe 4 ti?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 czy mam jeszcze zaprosić do rywalizacjji zaprosic posiadaczy 9700pro żeby ktoś chciał sie ze mno posciagać w 3dm No wiecie nie mma sensu bawić sie w 3dm dla samych numerków ale jak ktoś ma wiecej na takim samym albo lepszym sprzecie to motywacja jest inna prawda To może ktoś pobawi sie ze mna w manie fps w 3dm !! zapraszam jeszcze posiadaczy r9600xxx i r9700(bez pro) jak również fx 5600ultra2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 czy ja wiem?? obecnie na 100% Twoj komp ma wyzsza wydajnosc w 3D niz moj, ale moj na 100% jest cichszy :) :P niemiec - co się stało z twoim GF3 ???? teraz masz jakieś przejściowe M64 ale na GF3 biłeś mojego blaszaka o ponad 3000 3DMarkoof (porównywałem). czyżbyś GF4 się dorobiłalbo coś mocniejszego od ATI ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 niemiec ma chwilowe problemy z gf3 bo mu odpadło takei coś z karty teraz to lutował serwis ale zlamili i pewnie walczy a jeszcze miał wyciek wc to pewnie reanimuje sprzęt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 czy ja wiem?? obecnie na 100% Twoj komp ma wyzsza wydajnosc w 3D niz moj, ale moj na 100% jest cichszy :) :P niemiec - co się stało z twoim GF3 ???? teraz masz jakieś przejściowe M64 ale na GF3 biłeś mojego blaszaka o ponad 3000 3DMarkoof (porównywałem). czyżbyś GF4 się dorobiłalbo coś mocniejszego od ATI ??? cos jej sie stalo i jest w trakcie reanimacji, bo czasem ma klopoty z synchronizacja obrazu i sie wszystko rozmywa :( sprzet po wylewie zyje a rivka byla cala mokra Power By AMD => nikt sie nie chce chwalic bo sie boja, ze dostana w dupe z mocniejszymi konfigami :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 czy ja wiem?? obecnie na 100% Twoj komp ma wyzsza wydajnosc w 3D niz moj, ale moj na 100% jest cichszy :) :P niemiec - co się stało z twoim GF3 ???? teraz masz jakieś przejściowe M64 ale na GF3 biłeś mojego blaszaka o ponad 3000 3DMarkoof (porównywałem). czyżbyś GF4 się dorobiłalbo coś mocniejszego od ATI ??? cos jej sie stalo i jest w trakcie reanimacji, bo czasem ma klopoty z synchronizacja obrazu i sie wszystko rozmywa :( sprzet po wylewie zyje a rivka byla cala mokra Power By AMD => nikt sie nie chce chwalic bo sie boja, ze dostana w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> z mocniejszymi konfigami :lol: No właśnie ja już nawet nie zapraszam tylko tych z tymi podobna takimi cienkimi gf4 ale wszyskich nawet z tymi waszymi miotającymi radkami. A tu nikt ja nie wiem czy wy na prawde na tych radkach to z bulem te 10000 wyrywacie czy czasami ktoś zaszaleje i dostruga do 15000?? Jazda panowie bawmy sie bo smutno mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Ta mam GF 4 ti 4200 od Gainwarda :) 64 Mb :) Kwietniowi karta fajnie sie kreci, niewiem czy moja tyle wycisnie. Narazie mam za duza temperature w budzie i niechce mocniej krecic. A wynik 6048 przez ECS K7VZA, 256 Sdram i 900 Mhz Durnia. Jak wreszcie dojdzie ta moja nowa Buda to przywioze sprzet do domu :) Narazie lezy na servisie u kumpla we Wrocku :) A zmieniam na Bartka 2500+, 2x512 DDR 400 TwinMosa, ABIT NF7-s i rozne takie bajerki :P W przyszlym tygodniu juz powinien byc :twisted: Mial byc juz w tym tygodniu ale hurtownia mu cos moja bude dlugo sprowadza :evil: :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 to lipa że tak długo musisz czekać. A grafe na ile wykręciłeś?? Dobrze że chociaz ty chcesz sie ze mną pobawić bo widze że innym to chyba mama nie pozwala bo nie kumam 9000 luda i nikt nie kręcił wyniku w 3dm ciekawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 narazie mam 320/620 Ale moje pamiatki tez sie grzeja mocno bo praktycznie niemam cyrkulacji powietrza w budzie i jest tam strasznie goraco, dokladnie niewiem ale jakies 35 stopni. Ja na niekreconym procku mam 60 :P Pozostaje mi czekac :( Jak sie doczekam to sie pobawie :P Wtedy zapodam jakis wynik :) Acha !! A jakie stery preferujecie, zeby TV-OUT chulal ??:? i zeby wydajnosc byla spoko :D Bo mi TV-OUT chodzil dopiero przy 45.xx :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 nie wiem nie kożystam z tv-out a co do wydajności to dopiero zaczne sie nimi bawić i dobierać sobie jak najwydajniejsze Ale jesteście na prawde nie mówcie że nikt tu nie ma więcej niż 15k na podobnym sprzęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 no ale jestecie na prawde jak by kots mie tak prosił to nawet jak bym miał rivke to bym ise z nim zabawił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 no ale jestecie na prawde jak by kots mie tak prosił to nawet jak bym miał rivke to bym ise z nim zabawiłja koge poszalec, ale w rozdzielczosci 800/600 przy 16 bitach, bo mam tylko 16mb na karcie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 no ale jestecie na prawde jak by kots mie tak prosił to nawet jak bym miał rivke to bym ise z nim zabawiłja koge poszalec, ale w rozdzielczosci 800/600 przy 16 bitach, bo mam tylko 16mb na karcie :lol: To może ja odpale 4xffsa i 8x anizo w 1600x1200 bedzie pewnie podobny wynik no może grafa bedzie troche lepiej wyglądac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ja u siebie mialem 1019ptk, ale orb nie chce wyniku opublikowac, bo nie moze rozpoznac procka :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 no ale jestecie na prawde jak by kots mie tak prosił to nawet jak bym miał rivke to bym ise z nim zabawiłja koge poszalec, ale w rozdzielczosci 800/600 przy 16 bitach, bo mam tylko 16mb na karcie :lol: To może ja odpale 4xffsa i 8x anizo w 1600x1200 bedzie pewnie podobny wynik no może grafa bedzie troche lepiej wyglądac Chwalic sie mozna ale nie przesadzaj koles, troche kultury. Czym tu sie chwalic wystarczy ze odpalisz 3dmarka 2003 a twoja karta juz nie bedzie miala takich wynikow, osobiscie mialem kiedys g4ti 4400 podkrecal sie do 320/715, ale sie go pozbylem bo pamieci siadly. Teraz mam radoslawa i jestem z niego bardzo zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 No właśnie też tego nie kumam czym się ten pacjent tak chwali :? Ja miałem Winfasta GF4TI4200 64DDR AGPx4 i śmigał 345/670 na defaultowym chłodzeniu (wyciągnąłem na P4 2.4@2.8 14600 w 2k01) :lol: Jak twierdzisz że karta jest stable to puść na 24h 3dmarka 2003 z AA i Anizo 1600x1200 i wtedy pogadamy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 2 POWER BY AMD OK, powiedzmy ze masz najszybsza Ti4200 na forum (a moze i gdzies jeszcze...)... I co z tego :?: Twoje szczescie/duma/cokolwiek... Tylko prosze przestan juz wszedzie pytac kto ma szybszego Ti4200 , bo nudza mi sie juz te twoje zaproszenia do porownania i podkrecania :evil: A tak jak napisal kolega turzol mozesz zapuscic karte w 3DMarku2k3 (w koncu mamy rok 2003 a nie 2001) i tam zobaczysz co twoja max OC karta jest warta w porownaniu nawet z R9500Pro... No offence Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Wkoncu ktos go zjebal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 No spoko tylko ciewawe kiedy wykożystacie te swoje dx9 za 6 michów to wasze karty beda ile tańsze. A to wszysko nie ma na celu wywyższania czy chwalenia sie czymś i pokazywania na ile kto wykręcił tylko po prostu bym sie z kimś zmiezył już nalazłęm kolesia co sie ze mną zabawi jak ktoś chce jeszcze to prosze bardzo. Wykręcenie karty nie zawsze da tyle co pożądna konfiguracja samej jednostki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Jakim cudem wy wyciagacie az 14k ??? Moj sprzet stac tylko na 11,5x175 1,8V ( tylko tyle moge po drut modzie a msi na wiecej nie pozwoli przy 12,5*166 juz sie wiesza) Podejzewam ze procek poszedlby lepiej(jiuhb0303) tylko ze mobo go ogranicza niby MSI ale chyba to 2 fazowe zasilanie :( Grafa ma narazie tylko standardowe chlodzenie a i tak 300/600 http://service.futuremark.com/compare?2k1=7128573 Nie wierze ze Nforce daje takiego duzego powera ? Zeby az 2k sie gubilo ?? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 u ciebie procek fsb i brak nforce2 z tym byś miał pewnie tyle co ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Niech ja dorwe lepszy zasilacz i kilka śrubek :lol: to zobaczymy bo narazie "tylko" 13K na tym co niżej + naprawde małe o/c - stać mnie na więcej :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...