OLAF_SKARPA Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 No widzisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 no nie moge ja tu już myśle biore sie za testy i jazda aż tu odryłem ze zamiast 12v miałem 11.1 to normalnie żem zdrewniał cały a ja sie dziwiłem że mi myszka staje a komp chodzi stabilnie i inne takie cuda i nie widy dobrze ze juz wiem co jest bo jutro bede testował abita nf7 którego odpaliłem bez modów na fsb 250 :D ale bedzie jazda tylko z tazasiłoko a po jutrze jeszcze rw mi przychodzi z kąt ja na to wszysko kase wezme jeszcze teraz ten zasilacz nie doś ze kasa to jeszcze dylema jaki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 jutro wpadne z memorka to poszalejemy :D a jak chcesz kaske to wyskocz na warszawska przy salonie seata, tylko sie ladnie ubierz ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 jutro bede w raqd anie wymiatał znajde se jakiegoś procka lepszego mozę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 ten to ma niezły wynik jak na ta grafe nie prawdaz ?? http://service.futuremark.com/compare?2k1=7185385 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Ano ma :) flote ma wynik ma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ten to ma niezły wynik jak na ta grafe nie prawdaz ??http://service.futuremark.com/compare?2k1=7185385 przecież od razu widać, że to kanciarz. AMD na 1750 MHz i MX440 :?: na P4 ponad 4 GHz widziałem 10500 na MX440 i to max. i nie odpalił testu nature :!: wyje_bią bo niedługo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ten to ma niezły wynik jak na ta grafe nie prawdaz ??http://service.futuremark.com/compare?2k1=7185385 przecież od razu widać, że to kanciarz. AMD na 1750 MHz i MX440 :?: na P4 ponad 4 GHz widziałem 10500 na MX440 i to max. i nie odpalił testu nature :!: wyje_bią bo niedługo. tylko jak udalo mu sie ten wynik dodac, przeciez mark sam sie laczy i dodaje wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 No to dziwne ja na MX 440 i AMD 1800 miauem 8tys bez nature wykrecony z 270/333 do 340/500 a są MX ktore sie kreca do 360/750 nawet te modele z MSI na pamieciach Samsunga z Agp 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 no wynik nie możliwy mysle że jakimś cudem sie 3dm pomylił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Ano ma :) flote ma wynik ma :D to juz wszysko na co stać twoje t4i bo tam masz napisane monster coling to spodziewałem sie czegoś wiecej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...