FredzioPL Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Witam Mam taki sprzecik P4 1,6 nortwood na plycie DFI NB70-SC, GF4 MX440 i nie wiem co mozna z tego wyciagnac pod win XP. Ile max sie da i jak aby system chodzi w miare stabilnie, bez zmieniania voltow, bo nie wiem gdzie i czy na tej plycie sie da, wycisnalep poad 2.0 ale niestety XP sie zacza wykrzaczac. Poradzcie cos :lol: Wlasnie moze przy okazji ktos wie dlaczego WC, Vplayer, i inne playery z szybkiego menu na dole pod Win XP strasznie wolno sie uruchamiaja, i mam nieraz straszne przestoje pod systemem. Na tej samej konfiguracji pod ME wsio chodzi idealnie. Dzieki za wszelkie sugestie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Jeszcze napisz jakie pamieci. Ale watpie zeby nie poszedl na 2,4Ghz. Jaki masz cooler ? Podnies oczywiscie napiecie i jezeli nie sa automatyczne dzielniki to zmien na 4:4:1. Najlepiej na 5:5:1 ale ta plyta podejrzewam, ze tego nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FredzioPL Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Pamieci na 100% DDR, co do firmy musze kumpla zapytac, wentylator z wkladka miedziana, poza tym obudowa Cyber Mirror - 3 wentylatory :) Jesli chodzi ci o firmy to poszukam. Niedlugo szykuje mi sie zmiana plyty wiec moze poradzicie cos?? odnosnie plyty i coolera? tak aby ladnietym zakrecic. Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...