Skocz do zawartości
Anon

Niemcy

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem obecnie w Niemczech (niedaleko Stuttgart'u) i powiem ci, że tutaj ceny są brutalne. Np. za SB Live! Player 5.1 krzyczą 100 euro (400PLN) a u nas łykniesz go za 150PLN. To przecież rozbój w biały dzień. Ale słyszałem, że w innych częściach Niemiec jest taniej (np. Kolonia). Podobno Stuttgart (i okolice) to najdroższa część Niemiec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po 1 przez historie  

po 2 nadal obrzucja nas blotem podobnie jak sasiedzi ze wschodu

rob to z bólem po poraz pierwszy i wogóle, ale popieram słowa shakura

czemu z bolem nie qmam nie loobisz moich postwo tzn. masz jakies zastrzezenia co do mojej osoby ?? Jesli tak to chociaz napisz czemu :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lubię ciebie, ale jakoś wcześniej nie zgadzałem się z twoim zdaniem, a twoje posty lubię bo dlaczego miłbym ich nie lubić, nawet posty flowermana spoko trawiłem

wszystko jest oki dopóki nikt nikogo nie obraża

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

a ty teraz nie popierasz mnie

a w czym mam Cie popierac ?? :))) Nie no ogolnie looz, a jak ma byc inaczej ;)) A to, ze masz inne zdanie to nawet lepiej, bo wtedy zaczyna sie dyskusja :))), wiec jak dla mnie wszystko jest ok :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie jest tak że jak ktoś cóś tylko po szwabolsku zajęknie to pół osiedla za nim taki sprint wyrwie żeby go zemlić że Marion Jones to wygląda jakby szła piechotą :mrgreen:

aha a z tym Berlinem to słyszałem że w byłym wschodnim jest taniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem obecnie w Niemczech (niedaleko Stuttgart'u) i powiem ci, że tutaj ceny są brutalne. Np. za SB Live! Player 5.1 krzyczą 100 euro (400PLN) a u nas łykniesz go za 150PLN. To przecież rozbój w biały dzień. Ale słyszałem, że w innych częściach Niemiec jest taniej (np. Kolonia). Podobno Stuttgart (i okolice) to najdroższa część Niemiec.

Bo w wiekszosci sklepow sprzedaja wersje BOX a nie OEM jak u nas. Jak poszukasz to znajdziesz i OEMy za podobna cene co w .pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi