ardas Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 No właśnie, skąd mogę coś takiego mieć ;) Najlepiej to jakby w necie miało siedzibę ;) bo niechce mi się łazić po mieście a naklejka potzrebna na wczoraj ;) Niby się umówiłem z typem z Allegro, że mi zrobi ale nie daje znaku życia więc szukam alternatywnych źródeł pozyskania tejże naklejki. Dodam, że ma mieć ona około 25x25 cm + mniejsze (6x6 takie same) Padam na twarz, bo późno, więc jak coś niejasne to wyjaśnie później. Elo i joł ;):D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 a wystarczylo http://www.google.pl/search?q=naklejki+na+...UTF-8&hl=pl&lr= polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardas Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Późno było ;) Dzięki, ciekawe co z tego wyhdzie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...