Abram Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 tam do licha :) co za bloki . Ciekawe jaka cena :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 niech któryś z moderatoró/adninów zrobi coś z avartem snapa są granice chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Eee, przesadzasz :) Mi się podoba :) Oryginalny jest :) BTW - co to za bloczek i jak z wydajnością - ktoś coś wie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Wo qrv.!! To dopiero extreme cooling, sam wygląd to piękny widok serduszko kompa chlodzone tylko!!Ciekaw jestem jakie temperaturki i co to za procek?? AMD Athlon tyle dostrzegłem!! Bardzo duże brawa dla ciebie Snap :D to nie moje"Wc" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 A czyje to wc??? jakie ma osiągi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Hydrae to powinna być do kupienia... Wydajnośc nawet przyzwoita ale osobiście wybrałby bloki Cathar'a lub roscal'a - dużo lepszy stosunek wydajności do ceny będzie :) A co do tego mikrobloku - to nie jest do końca wypalony - zbyt restrykcyjny. Ostatni produkt roscal'a można by nazwać mikroblokiem, ale w porównaniu do tego na zdjęciu powyżej, to jest cacko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Nadal szukam zębów po opadnięciu kopary :D Ten Hydrab to dzieło sztuki normalnie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Wiecej fotek tutaj -http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.php?threadid=135548&perpage=30&pagenumber=3 Ja osobiście uważam iż pomimo ładnego wyglądu ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>e ten blok przerost formy nad treścią. Mój komp nie jest po to bym wszystkim kumplom się chwalił tylko po to by pracował wydajnie ... Ale oczywiście wygląd robi wrażenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...