qbass Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Witam jak zrobic zeby nie miec LOW ID , bo chyba przez to wlasnie ledwo co ciagne z eMule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 musisz miec przekierowany port na siebie.... bylo, szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 musisz miec przekierowany port na siebie.... bylo, szukaji publiczne IP, ja np. nie mam publicznego i zeby być HIGH ID musiałbym mieć przekierowany port od dostawcy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Michal1 .... rece opadaja.... skoro musi miec przekierowany port na siebie to chyba oczywiste jest, ze musi to zrobic gosciu ktory mu net dostarcza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Michal1 .... rece opadaja.... skoro musi miec przekierowany port na siebie to chyba oczywiste jest, ze musi to zrobic gosciu ktory mu net dostarcza :?ej, ale są sieci gdzie jest publiczne IP od dostawcy i mozna przekierowac na serwerze w sieci LAN .a ja nie mam publicznego a od dostawcy przekierowania raczej nie dostane. Po za tym co jest dziwnego w tym co napisałem :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 zadko sie spotyka serwer (tzn BRAME internetowa) ktora by nie miala zew IP :? po za tym.... troche logiki :? moglem tylko napisac,, ze bylo i zeby sie sam meczyl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 nikt ci nie kazał pisać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 zadko sie spotyka serwer (tzn BRAME internetowa) ktora by nie miala zew IP :? po za tym.... troche logiki :? moglem tylko napisac,, ze bylo i zeby sie sam meczyl :? sorry, tak mialo byc :P troche logiki.... jak komp moze dostarczac neta, skoro nie ma zew IP :?: tylko serwer posredni, ale zadko sie takie cos stosuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...