-tuter- Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Witam Chciałbym kupic to co w temacie tylko nie wiem gdzie. Może znacie adresy sklepow internetowych gdzie mozna je kupic albo ktos z forumowiczow chce sprzedac ?? Chodzi mi o jedna kosc 256. Dodam ze musi byc na M.tec. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 jest tu odpowiedni dzial do tego typu ogloszen ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain! Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 widze 0 szukania o; www.sirius.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Taki głupi to ja nie jestem. Na siriuse maja tylko 400... Istnieja inne sklepy co mog ta miec. Do Gie-eN-Zet: do działu kupię nie dam tematu " Gdzie moge kupic pamieci..." Więc pomyśl trochę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Taki głupi to ja nie jestem. Na siriuse maja tylko 400... Istnieja inne sklepy co mog ta miec. Do Gie-eN-Zet: do działu kupię nie dam tematu " Gdzie moge kupic pamieci..." Więc pomyśl trochę moze to ty pomyslisz nastepnym razem zanim zalozysz glupi temat ? co do jego 1 czesci - Chciałbym kupic to co w temacie tylko nie wiem gdzie. Może znacie adresy sklepow internetowych gdzie mozna je kupic google :arrow: slepy internetowe + komputery :arrow: i sam sie rozejrzyj ... myslisz ze jak topic zalozysz to bedziemy przegladac wszystkie sklepy jakie sa, szukac odpowiednich twinmosow zeby podac ci linka na tacy ??? wysil sie troche ... co do 2 czesci albo ktos z forumowiczow chce sprzedac ??to juz sie nadaje do dzialu "kupie" no i twoje Dodam ze musi byc na M.tec. zostawie juz bez komentarza ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...