Skocz do zawartości
Slayer

Koncerty w Białymstoku- idzie ktoś?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja idę na pewno :twisted: . Bilety w Tango i w Tonie. Wjazd 32 zł przed i 35 zł w trakcie. Hala Włókniarza, będzie też Sweet Noise i jakaś grupa supportowa metalowa.

Godzina 18:00 sie zaczyna.

LET`s ROCK!! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja  nei byłem o jakoś  za acidami nie przepadama żeby to ejscvze gdzie indziej było to bym poszedł ale włókniarz mnie odpycha... idziecie za tydzień do fabryki ? i 06 listopada do gwintu na gotyk ? jak tak to trzeba sie jakoś zgadać  :)

A ile to stać będzie?? mam ograniczone fundusze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie byłem uchwytny, pod ustawiam system od południa :P

Co mnie wiecej było. Godzina 17:05- jestem pod halą. Stoję sobie, gadam z ludźmi, trochę mało ich, ale co tam- powoli przychodzą. Na razie więcej lasek niż facetów :) Przyjeżdżają 2 radiowozy i oddział Delta ( zwerbowali jakieś dzieciaki i....dzieczyny po 18-20 lat :P). Godzina 17:57- zaczynają wpuszczać. 18:20- pierwszy koncert jakiejś amatroskiej grupy Dead coś tam (X?) z Sienkiewicza. Grają nieprzęciętnie ......ch.ujowo :P Jakieś hardcore ( nie lubię tego :x ) Gość drze morde, wszystko na jedno kompyto, nie nastrojony bas- większość ludzi siedzi i gnije :lol: A kawałek cytuję " Jakiejś grupy, ponoć Sepultury " 8O zagrali tak, że uszy bolały. Pare ludzi coś tam chce sie wkręcić w klimat, ja tam wolałem sobie poczekać na następny zespół i pogadać z nowo poznaną panną z Krakowa ( Agnieszka ). Spotykam 2 kumpli z PB, reszty ze znajomych nie widziałem :? Chłopaki pograli i zeszli- chciał coś koleś na koniec powiedzieć, ale mu wyłączyli mikrofon hehehe :lol: Dawali też płyty za darmo, niewielu się chyba przeszło :P

Trochę przerwy, no i zaczyna gać Sweet Noise. Koncert dali udany, był China z Vadera po koleżeńsku, dużo ludzi w tłumie robiło kocioł ( w tym ja), podrywam z paroma gośćmi dziewczyny i wżucam na tłum :D Znajduję kogoś klucze na podłodze, podaję dla ochroniarza i dawaj w pogo spowrotem ;) Pełna kulturka, kto padł na glebę, tego odrazu za fraki podnosili- nikogo nie zdeptali.

No i teraz na to, co czekali wszyscy Acid Drinkers :twisted: Tutaj ciężko coś napisać, bo non stop był jeden wielki czad bez wytchnienia- trzeba przynajmniej raz poczuć ten klimat. Lipa spisał się na medal tak z gitarą, jak i z wokalem- idealnie się wtopił w klimat zespołu, chyba ze 3-4 kawałki zaśpiewał ( w tym po polsku był jeden ze swojego zespołu). Cała reszta równie dobrze, jak przed laty.

Kto nie był, niech żałuje, skończyło się o 23:10

A co do kanarów- pojechałem sobie 5-tką o 23:45, patrze- ochrona, jeden przystanek posiedzieli, na następnym ( długim) wyjeli plakietki i dawaj sprawdzać wszystkich i spisyawać 8O . Znalazłem stary bilet w kieszeni, a i jeszcze nie podstęplowaną ligitymację heh- gość patrzy na bilet ( ligitymacji nie sprawdzał)- patrzy " Hmmm....ok, dziekuję " 8O :P :D :))))))) Wolałem wysiąść na następnym, żeby mnie jeden z jego kolegów mnie przypadkiem nie sprawdził. Z buta po Lipowej/ Sienkiewicza sie przeszedłem :>

Było zajebiście i tyle :D 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, jeszcze nie. Na razie to odłożę, bo musze na serio się zaznajomić z tematem, a z tym niestety czasu trochę brak :( Z resztą ma niedługo przyjechac mój znajomy, a on na pewno zna sie na tym sprzęcie zna.

W każdym razie nie ma pośpiechu ;)

Co do koncertu- ma być 24 i 25 od 17:00 w Fabryce, wjazd 13 zł. Troche sie zaznajomię z tym i zapodam na forum, co się dowiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi