Slayer Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ja idę na pewno :twisted: . Bilety w Tango i w Tonie. Wjazd 32 zł przed i 35 zł w trakcie. Hala Włókniarza, będzie też Sweet Noise i jakaś grupa supportowa metalowa. Godzina 18:00 sie zaczyna. LET`s ROCK!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 :arrow: fajnie, fajnie... jednak za daleko. ja czekam na 7 listopada/wroclaw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 taki maly OT ja najprawdopodobniej nie pojade na maiden :( $ brak :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 ok, powycinałem bzdury zwiazane z ramzesem, otwieram, i niech jeszcze jakiś pajac zacznie mi tu rozpierduche robić to normalnie zrobie z niego marmolade OWOCOWą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Wróciłem......było odjazdowo!!!!!! :> Lipa Rulez :) To byłem yen kolo w koszulce Cradle of Filtch 8) Napisze dokładnie, co było, bo ledwo żyję, ale powiem wam, że mało mnie kanary nie dorwały :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a ja jednak nie byłem 1 bo kasy nie miałem 2 bo się po szkole nie wyrobiłem (tak, po szkole!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 :x Niemogłem ojca wytargać z chaty żeby mnie podwiozł. PS> Yak było :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 kumpel mówił że było nieziemsko... Qrwa dlaczego mam tak p*********ą dyrekcję!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ja nei byłem o jakoś za acidami nie przepadama żeby to ejscvze gdzie indziej było to bym poszedł ale włókniarz mnie odpycha... idziecie za tydzień do fabryki ? i 06 listopada do gwintu na gotyk ? jak tak to trzeba sie jakoś zgadać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ja nei byłem o jakoś za acidami nie przepadama żeby to ejscvze gdzie indziej było to bym poszedł ale włókniarz mnie odpycha... idziecie za tydzień do fabryki ? i 06 listopada do gwintu na gotyk ? jak tak to trzeba sie jakoś zgadać :)A ile to stać będzie?? mam ograniczone fundusze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 to za tydzień to cyba ze 30 za dwa dni jakies 7 zespołów nei apmietam dokładnie a to 6 IMO ciekawsze 25 o ile pamiętam... jeszce jutro ci powiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Nie byłem uchwytny, pod ustawiam system od południa :P Co mnie wiecej było. Godzina 17:05- jestem pod halą. Stoję sobie, gadam z ludźmi, trochę mało ich, ale co tam- powoli przychodzą. Na razie więcej lasek niż facetów :) Przyjeżdżają 2 radiowozy i oddział Delta ( zwerbowali jakieś dzieciaki i....dzieczyny po 18-20 lat :P). Godzina 17:57- zaczynają wpuszczać. 18:20- pierwszy koncert jakiejś amatroskiej grupy Dead coś tam (X?) z Sienkiewicza. Grają nieprzęciętnie ......ch.ujowo :P Jakieś hardcore ( nie lubię tego :x ) Gość drze morde, wszystko na jedno kompyto, nie nastrojony bas- większość ludzi siedzi i gnije :lol: A kawałek cytuję " Jakiejś grupy, ponoć Sepultury " 8O zagrali tak, że uszy bolały. Pare ludzi coś tam chce sie wkręcić w klimat, ja tam wolałem sobie poczekać na następny zespół i pogadać z nowo poznaną panną z Krakowa ( Agnieszka ). Spotykam 2 kumpli z PB, reszty ze znajomych nie widziałem :? Chłopaki pograli i zeszli- chciał coś koleś na koniec powiedzieć, ale mu wyłączyli mikrofon hehehe :lol: Dawali też płyty za darmo, niewielu się chyba przeszło :P Trochę przerwy, no i zaczyna gać Sweet Noise. Koncert dali udany, był China z Vadera po koleżeńsku, dużo ludzi w tłumie robiło kocioł ( w tym ja), podrywam z paroma gośćmi dziewczyny i wżucam na tłum :D Znajduję kogoś klucze na podłodze, podaję dla ochroniarza i dawaj w pogo spowrotem ;) Pełna kulturka, kto padł na glebę, tego odrazu za fraki podnosili- nikogo nie zdeptali. No i teraz na to, co czekali wszyscy Acid Drinkers :twisted: Tutaj ciężko coś napisać, bo non stop był jeden wielki czad bez wytchnienia- trzeba przynajmniej raz poczuć ten klimat. Lipa spisał się na medal tak z gitarą, jak i z wokalem- idealnie się wtopił w klimat zespołu, chyba ze 3-4 kawałki zaśpiewał ( w tym po polsku był jeden ze swojego zespołu). Cała reszta równie dobrze, jak przed laty. Kto nie był, niech żałuje, skończyło się o 23:10 A co do kanarów- pojechałem sobie 5-tką o 23:45, patrze- ochrona, jeden przystanek posiedzieli, na następnym ( długim) wyjeli plakietki i dawaj sprawdzać wszystkich i spisyawać 8O . Znalazłem stary bilet w kieszeni, a i jeszcze nie podstęplowaną ligitymację heh- gość patrzy na bilet ( ligitymacji nie sprawdzał)- patrzy " Hmmm....ok, dziekuję " 8O :P :D :))))))) Wolałem wysiąść na następnym, żeby mnie jeden z jego kolegów mnie przypadkiem nie sprawdził. Z buta po Lipowej/ Sienkiewicza sie przeszedłem :> Było zajebiście i tyle :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 no panowie, trza będzie się styknąć na koncercik a tak wogle slayer, kupiłeś już wiosło?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Nie, jeszcze nie. Na razie to odłożę, bo musze na serio się zaznajomić z tematem, a z tym niestety czasu trochę brak :( Z resztą ma niedługo przyjechac mój znajomy, a on na pewno zna sie na tym sprzęcie zna. W każdym razie nie ma pośpiechu ;) Co do koncertu- ma być 24 i 25 od 17:00 w Fabryce, wjazd 13 zł. Troche sie zaznajomię z tym i zapodam na forum, co się dowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 No i ktoś poszedł do tej Fabryki? Bo ja mam zjazd niestety :( Chyba, że na upartego bym był koło 20.....ech...A moze coś się dzieje ciekawego w niedzielę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...