Matilde Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Witam wszystkich! Okazyjnie nabyłem monitorek Fujitsu Siemens 176V (17"-calowy)-/nówkę za 280zł / ale niestety za każdym razem jak go załącze to mam odświeżanie ustawione na 60Hz i muszę zmieniać na wyższe. Niestety do monitorka nie dostałem żadnych sterowników ani też nie mogę znaleźć ich w necie. Czy może ktoś ma do niego sterowniki bądź gdzieś je znajdzie to proszę o linka. Będe bardzo wdzięczny. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Jak narazie mam zainstalowany RefreshFix'a i trzyma on ustawioną rozdzielczość... Może ktoś pomoże mi wynaleźć stery do mojego monitorka- będę wdzięczny! Na osicjalnej strone Fujitsu-Siemens ich nie ma :( Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...