ravenclaw Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Mam pytanie czy istnieje program który pozwala odzyskać dane z skasowanej CD-RW metoda szybkiego kasowania. Bo miałem bardoz ważną rzecz tam a siostra mi skasowała. Mam ochotę ją zabić. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nighter Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Nie gadaj tyle tylko zabij siostrę to ci wyjdzie na dobre a dane to szczegół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Nie robilem nigdy czegos takiego ale czy stndardowe programy do odzyskiwania danych nie maja mozliwosci czytania z napedow CD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Nie gadaj tyle tylko zabij siostrę to ci wyjdzie na dobre a dane to szczegółee....może najpierw niech wklei zdjęcie i napisze ile ma lat a my mu doradzimy co zdrobić ....:)))))) :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 spruboj na innej nagrywarce odczytac dane, moze beda jeszcze widoczne, ale to sa znikome szanse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 poszukaj na cdr.info kiedyś chyba o tym własnie tam czytałam RoKFoR=> ortografia rulzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 poszukaj na cdr.info kiedyś chyba o tym własnie tam czytałam RoKFoR=> ortografia rulzz co tam ortografia Einstein tez robił full błędów 8) i jakos mu to na zle nie wyszlo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 co tam ortografia Einstein tez robił full błędów 8) i jakos mu to na zle nie wyszlo :lol:A ile opracowales juz teorii fizyczno-matematycznych ktore nie zawieraja w sobie skladnika "piwo"?? :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...