KaZi Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 wczoraj zmienilem MOBO z AsRock K7VT2 na FIC ANI 19, zrobilem formata bo po 3 restarcie winda nie wstała, i odpaliłem 3dmark2001, jakie bylo moje zdziwienie gdy wynik z 8800pkt spadł na 7400pkt. Co może być tego przyczyną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 1.BIOS (ustawienia) 2.Sterowniki MoBo (wersja itp.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 musiałeś zapomnieć o sterach do mobo, czegoiśnie ustawiłeć w windowsie i biosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 sterowniki wersja 1.22 wgrałem wszystko co sie dało :P a w biosie ustawilem agp x4 i fast write nawet wylaczylem zintegrowana dzwiekowke bo pomyslalem ze ona moze cos obciazac ale dalej to samo :/ plyta ma przeciez o wiele wieksze mozliwosci to czemu zaniza wynik ? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 ej ludziska naprawde nikt nie wie o co chodzi?:P bo bede musial isc wymienic mobo na inne albo spowrotem na asrocka ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 ej ludziska naprawde nikt nie wie o co chodzi?:P bo bede musial isc wymienic mobo na inne albo spowrotem na asrocka ;p Na jakim chipsecie jest ten FIC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 via Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 jaka VIA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 uuu a gdzie mam sprawdzic jaka? sorki ale w tych sprawach to ja lamka jestem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 A przeinstalowałeś windę po zmianie MOBO ?????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 uuu a gdzie mam sprawdzic jaka? sorki ale w tych sprawach to ja lamka jestem :D np sandra lub aida32 poda ci jaki masz chipset. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 ta plytka jest na via KT400 tu macie linka http://www.dove.co.nz/products/fic/AN19.htm zrob tak jak koledzy wyzej radza poustawiaj wszystko w biosie powgrywaj wszystkie stery i powinno byc ok :P :P pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 sterowniki wersja 1.22 wgrałem wszystko co sie dałoDla Via najnowsze 4in1 to chyba 4.47 więc coś pomotałeś albo strasznie stary soft dołożyli fo CD. Format->Instalka windy->Service pack(jeśli w2k/XP)->4in1->DX9.0a->stery do grafy i musi chodzić :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 wszystko zrobilem i dalej kapa ;P jutro ide z kompem do komputerowego w ktorym mobo kupilem i oni sie pomartwia ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...