bikol Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Które mostki musze zamalowac na procesorze duron 850 by odblokowac mnożnik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Które mostki musze zamalowac na procesorze duron 850 by odblokowac mnożnik?Rzecz walkowama tysiac razy... Wpisz w pierwszej lepszej wyszukiwarce Odblokowywanie amd i sie dowiesz. Albo uzyj magicznego przycisku szukaj... :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 qrwa, to jush xxx post na ten temat, mam jush dosyc!!!!!!!!!!!! lodzie po cos chyba wynaleziono wyszookiwarke sorx za ton wypowiedzi, ale sie wqrwilem, chyba 2 dni temu tesh ktos zadal takie pytanie, grrrrrrrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 qrwa, to jush xxx post na ten temat, mam jush dosyc!!!!!!!!!!!! lodzie po cos chyba wynaleziono wyszookiwarke sorx za ton wypowiedzi, ale sie wqrwilem, chyba 2 dni temu tesh ktos zadal takie pytanie, grrrrrrrrr nie gorączkuj się, to jego pierwsze posty nie umie jeszcze korzystać z wyszukiwarki a jak będziesz na niego krzyczał to się chłopak zniechęci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 no wlasnie dajcie chłopakowi spokój i pomagajcie poczatkujacym(na forum) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Zamaluj wszystkie L1 i powinno być dobrze 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 jak juz wszyscy pokrzyczeli to powiem ci, ze nalezy zamalowac (polaczyc) mostki L1 (chyba cztery)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Cześć, wydaje mi się, że forum ma pomagać, a nie bez sensu ględzić o tym co powinien zrobić "nowy". Jednakże zrugać nie zaszkodzi, ale wskazane jest jednak pomóc koledze. Właśnie wysłałem mu maila z artykułem o kręceniu duronów. Co Wy na to ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Cześć, wydaje mi się, że forum ma pomagać, a nie bez sensu ględzić o tym co powinien zrobić "nowy". Jednakże zrugać nie zaszkodzi, ale wskazane jest jednak pomóc koledze. Właśnie wysłałem mu maila z artykułem o kręceniu duronów. Co Wy na to ? :D bardzo dobrze zrobiłeś szkoda, że nie byłem pierwszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 dzięki que_pasa, nie ważne kto pierwszy, ważne że miałeś takie same zamiary ( czyli dobre ) :D pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 dzięki que_pasa, nie ważne kto pierwszy, ważne że miałeś takie same zamiary ( czyli dobre ) :D pozdrawiam sorry, ze nie na temat, ale ten banan jest extra buehehehehehheehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 dzięki que_pasa, nie ważne kto pierwszy, ważne że miałeś takie same zamiary ( czyli dobre ) :D pozdrawiam sorry, ze nie na temat, ale ten banan jest extra buehehehehehheehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 banan jest full wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a szczególnie podoba się samotnym kobietom :D , bo taki ruchliwy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a szczególnie podoba się samotnym kobietom :D , bo taki ruchliwy :wink: dobr, dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a szczególnie podoba się samotnym kobietom :D , bo taki ruchliwy :wink: skad sie bierze takie banany :PPP ;]]]]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 taaaaaa to jest forum o kręceniu procków, a zaczynamy o kręceniu kobiet(to nawet jest fajniejsze), a gdzie szukać pytaj babeczek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...